4.5/5

Bedrijfshal te koop Middelburg

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfshal te koop in Middelburg? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en doet graag een bod op uw hal, ongeacht de staat van onderhoud. Zo zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van divers bedrijfsvastgoed in zowel een verhuurde als onverhuurde staat. Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren, hebben wij een langetermijnvisie op onze aankopen. Zo kunnen wij u in alle gevallen verzekeren van het beste aanbod op uw bedrijfshal en kunt u rekenen op een zorgeloze verkoop.

Altijd een aanbod op uw bedrijfshal te koop in Middelburg

Of u nu een bedrijfshal heeft staan op bedrijventerrein Mortiere, Arnestein, Stromenpoort of Ramsburg. Brownlake is geïnteresseerd in een afname en doet graag een bod. Ook als u elders in Middelburg of omgeving een bedrijfshal te koop heeft staan, kunt u bij ons terecht. Wij brengen te allen tijde direct een aanbod zonder enige voorbehoud van financiering. Zo bieden wij u zekerheid en hoeft u nooit een langdurig verkooptraject in te gaan. Daarnaast zijn we flexibel in opleveringsdatum en bieden we tevens een leaseback mogelijkheid na het afdragen. Voordeel van een directe verkoop aan Brownlake, is dat u geen bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten heeft. Wat voor type bedrijfshal u in Middelburg ook wenst te verkopen, bij Brownlake kunt u altijd een vrijblijvend aanbod ontvangen. 

Verkopers kiezen voor Brownlake

Dankzij onze uitstekende kennis van de markt en een bewezen trackrecord, hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake al gevonden als betrouwbare partner. Zo bent u te allen tijde verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden en uiteraard een sterk aanbod, ongeacht marktcondities. Met onze hands-on mentaliteit kunnen wij snel schakelen in het proces. Van het opnemen van uw bedrijfshal, tot het uitbrengen van een bod. Vervolgens ontzorgen we het gehele verkooptraject en bent u verzekerd van een soepele verkoop.

Uw aanvraag via Brownlake

Kiest u voor een aanvraag via Brownlake? Dan ontvangt u in de meeste gevallen binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling van uw bedrijfshal te koop in Middelburg. Bij vragen over onze werkwijze of andere zaken kunt ons tevens telefonisch bereiken op 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod