4.5/5

Bedrijfshal te koop Meierijstad 

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfshal te koop gezet in Meierijstad? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u direct al uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Ongeacht het type bedrijfshal of de staat van onderhoud, kunt u bij ons terecht voor een soepel verkooptraject. Omdat wij tevens als eindbelegger opereren, hebben wij een lange beleggingshorizon. We kunnen u daarom te allen tijde het beste aanbod op uw bedrijfshal garanderen. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Meierijstad? Laat dan uw gegevens achter of neem direct contact op.

Een aanbod op elk type bedrijfshal te koop in Meierijstad

Heeft u een bedrijfshal te koop staan op Molenakker, Molendijk, Nijnsel of De Dubbelen? Neem dan vrijblijvend contact op met Brownlake. We kunnen uw bedrijfshal op korte termijn taxeren en komen met een uitstekend aanbod. Ook als u op bedrijventerrein Rooiseheide of Foodpark bedrijfsvastgoed wilt verkopen, kunt u bij Brownlake terecht voor een vrijblijvende waardebepaling. Het aanbod dat wij uitbrengen is alle gevallen zonder financieringsvoorbehoud en/of een bouwtechnische keuring. Daarnaast zijn wij flexibel in leveringsdatum en alle overige verkoopvoorwaarden. Voordeel is tevens dat u bij een directe verkoop aan Brownlake, geen bijkomende kosten heeft zoals een courtage, vast tarief of andere makelaarskosten.

Kies voor een verkoop aan Brownlake

Met een bewezen trackrecord en uitstekende lokale marktkennis, kunnen wij verkopers van bedrijfsmatig vastgoed in alle gevallen een soepele verkoop bieden. Zo ook in Meierijstad hebben vele verkopers van bedrijfsvastgoed ons al gevonden als betrouwbare verkooppartner. Met onze hands-on werkwijze en vermogen snel te kunnen schakelen, kunnen wij voor elk type bedrijfsmatig vastgoed een vlotte verkoop faciliteren. Van het opnemen van panden, tot het uitbrengen van biedingen. Brownlake is een duizendpoot en ontzorgt het gehele traject tot aan de overdracht bij de notaris. Zo zijn beide partijen in ieder geval verzekerd van een fijne verkoop.

Contact

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen brengen op uw bedrijfshal te koop in Meierijstad? Neem dan contact op met Brownlake. We kunnen uw bedrijfsvastgoed vlot taxeren en komen met een uitstekend aanbod. Een aanvraag voor een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfshal, kunt u eenvoudig aanvragen middels het online formulier of neem contact op via 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod