4.5/5

Bedrijfshal te koop Maastricht

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Onlangs een bedrijfshal te koop gezet in Maastricht? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie waaraan u elk type bedrijfsvastgoed in alle staten van onderhoud kunt verkopen. Zo zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed en kunnen wij u te allen tijde een soepel en zeker verkooptraject garanderen. Of u nu bedrijfshallen, logistiek vastgoed, kantoorpanden of transformatieobjecten wilt aanbieden, Brownlake bekijkt graag de mogelijkheden en brengt een vrijblijvend bod. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen? Laat uw gegevens achter middels het online formulier of neem contact op.

Direct een bod op uw bedrijfshal te koop in Maastricht

Bij Brownlake kunt u terecht voor een vlotte verkoop van uw bedrijfshal, ongeacht het type of de onderhoudsstaat van het betreffende pand. Zo ook de diverse bedrijventerreinen van Maastricht zijn wij actief. Als u een bedrijfspand heeft staan op Randwyck-Zuid, Scharn-Noord of Bosscherveld, kunt u direct een aanbod van Brownlake ontvangen. Ook als u elders in Maastricht een bedrijfshal wenst te verkopen, kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij kunnen u in alle gevallen verzekeren van een financieringsvrij aanbod vrij van bouwtechnische keuring zoals een funderingsonderzoek. Zo heeft u als verkoper geen onzekerheden en hoeft u nooit een langdurig verkooptraject in te gaan. 

Waarom kiezen voor Brownlake?

Als u kiest voor een verkoop aan Brownlake, bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden en een uitstekend aanbod, ongeacht het type bedrijfsvastgoed u wenst te verkopen. Daarnaast bieden we verkopers altijd een soepel verkooptraject, waarbij afspraken te allen tijde worden nagekomen. Dankzij onze lokale marktkennis en hands-on mentaliteit, kunnen we snel schakelen in het hele proces. Van het opnemen van uw bedrijfshal, tot het uitbrengen van een aanbod. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject en is pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Neem contact op

Voor een vrijblijvende waardebepaling van uw bedrijfshal te koop in Maastricht, kunt u eenvoudig een aanvraag doen bij Brownlake. Zo trachten wij binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling te geven. Voor al uw vragen zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op 085 401 3900 of per mail via info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod