4.5/5

Bedrijfshal te koop Lelystad

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct het beste aanbod op uw bedrijfshal te koop in Lelystad? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van bedrijfshallen en horecapanden, maar ook transformatieobjecten, buitenterreinen, loodsen en zorgvastgoed, valt onder onze interesse. Ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen, verzekeren wij u van een zorgeloos en vlot verkooptraject.  

Aanbod op uw bedrijfshal te koop in Lelystad

Heeft u een bedrijfshal te koop staan op Oostervaart, Noordersluis, Zuiderpoort of elders in Lelystad? Brownlake bekijkt graag uw hal en doet graag een aanbod. Zo kunnen wij in alle gevallen een bod zonder enig financieringsvoorbehoud uitbrengen. Daarnaast is een voorafgaand bouwtechnisch onderzoek niet noodzakelijk. We kunnen uw pand op basis van ligging, staat van onderhoud en een verscheiden aantal factoren vlot taxeren. Na uw aanvraag trachten wij binnen één werkdag een waardebepaling geven. Bij akkoord op ons voorstel, zorgen wij voor een kort en soepel verkooptraject. We zijn flexibel in verkoopvoorwaarden en daarnaast hoeft u bij Brownlake geen makelaars- of notariskosten af te dragen. Zo kunt u een aanzienlijk bedrag besparen ten opzichte van een regulier verkooptraject.

Waarom Brownlake?

Als u kiest voor een directe verkoop aan Brownlake, bent u te allen tijde verzekerd van een uitstekend aanbod en de beste verkoopvoorwaarden. Daarnaast bieden wij verkopers een vlot verkooptraject, zonder enige onzekerheden. We hechten veel waarde aan afspraken en zorgen voor een soepele verkoop. Met onze hands-on mentaliteit en expertise kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Van het bezichtigen van uw pand, tot het uitbrengen van een aanbod. U bent verzekerd van een ontzorgd verkooptraject, zodat beide partijen verzekerd zijn van een fijne verkoop. 

Vrijblijvende aanvraag

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfshal te koop in Lelystad? U kunt vandaag nog een geheel kosteloze vrijblijvende aanvraag doen middels ons online formulier. Na uw aanvraag kunt u spoedig een reactie verwachten en trachten wij binnen één werkdag een waardebepaling op te stellen. Bij vragen kunt u ons altijd telefonisch bereiken op 085 401 3900 of via mail info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod