4.5/5

Bedrijfshal te koop Leidschendam-Voorburg

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct een bod op uw bedrijfshal te koop in Leidschendam-Voorburg? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd als onverhuurd bedrijfsvastgoed. U kunt elk type bedrijfsvastgoed in alle staten van onderhoud aanbieden. Als eindbelegger met een langetermijnvisie garanderen wij een marktconform aanbod en verzorgen het gehele verkooptraject van aanvraag tot oplevering. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Leidschendam-Voorburg? Neem dan contact op of laat uw gegevens achter.

Direct een bod op uw bedrijfshal te koop in Leidschendam-Voorburg

Bij Browlake kunt u direct een aanbod krijgen op uw bedrijfshal gevestigd op De Star, Stompwijk, Essesteijn of aan de Irenelaan. Ook als u elders in Leidschendam-Voorburg bedrijfsvastgoed te koop heeft staan, kunt u contact opnemen met ons. Wij verzekeren u van een volledig financieringsvrij aanbod zonder voorbehoud van een bouwkundige keuring. U hoeft dus nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. U weet als verkoper direct wat u zult ontvangen en er zijn geen onzekerheden. Daarnaast kunt u flink besparen op bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten. Een directe verkoop aan Brownlake is en blijft geheel kosteloos. Bij akkoord op ons voorstel kunt u rekenen op flexibiliteit. Zo is het mogelijk om uw bedrijfshal zowel direct als uitgesteld aan te leveren en bieden wij tevens de mogelijkheid tot een leaseback.

Al vele verkopers kozen voor Brownlake

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen massaal voor Brownlake vanwege onze uitstekende verkoopvoorwaarden en hands-on mentaliteit waarbij we snel kunnen schakelen in het gehele proces. Vanaf het eerste contact tot aan de overdracht, bent u verzekerd van heldere communicatie en soepel verkooptraject, zonder onzekerheden. Als eindbelegger kunnen wij u in alle gevallen voorzien van een uitstekend aanbod. Wat voor bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen, Brownlake ontzorgt het gehele traject en is pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Contact

Een aanvraag voor een vrijblijvend aanbod kunt u eenvoudig doen middels ons online formulier. Een taxateur van Brownlake neemt spoedig contact met u op. Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u telefonisch een aanvraag doen? We zijn tijdens kantooruren te bereiken op 085 401 3900 of via e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod