4.5/5

Bedrijfshal te koop Leiden

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Leiden, maar heeft u nog geen aanbod mogen ontvangen? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en doet graag een aanbod. We zijn gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed en kunnen u als eindbelegger, het beste aanbod op uw bedrijfshal garanderen. Zo bieden wij op bedrijfshallen, maar ook op kantoorpanden, logistiek vastgoed en woonwinkelpanden in alle staten van onderhoud. Wat voor type bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen, u kunt bij Brownlake terecht voor een vrijblijvend bod.

Een aanbod op elk type bedrijfshal te koop in Leiden

Bij Brownlake kunt u terecht voor een vlotte verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed gevestigd in Leiden. Zo zijn wij actief op zoek naar bedrijfshallen of ander vastgoed op bedrijventerreinen Cronesteijn en Vlietzone-Midden. Ook als u elders in Leiden of omgeving een bedrijfshal te koop heeft staan, kunt u direct een vrijblijvend aanbod van ons ontvangen. Het aanbod dat wij uitbrengen is in alle gevallen zonder financieringsvoorbehoud, omdat wij uw bedrijfshal volledig uit eigen middelen kunnen aankopen voor onze eigen vastgoedportefeuille. Gaat u akkoord met ons aanbod? Dan kunt u rekenen op een soepele verkoop met flexibele verkoopvoorwaarden. Bijkomend voordeel is dat u aanzienlijk kunt besparen op kostenposten zoals makelaars- en notariskosten. 

Verkoop via Brownlake

Dankzij ons bewezen trackrecord en lokale marktkennis hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. We verzekeren verkopers van uitstekende verkoopvoorwaarden en een verkooptraject waarbij afspraken te allen tijde worden nagekomen. Met onze hands-on mentaliteit kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Van de opname van een bedrijfshal, tot het uitbrengen van een bod. Vervolgens ontzorgen wij het gehele traject tot aan de overdracht bij de notaris. Zo zijn beide partijen verzekerd van een fijne verkoop.

Neem contact op voor een vrijblijvend aanbod 

Voor een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfshal te koop in Leiden, kunt u eenvoudig een aanvraag doen bij Brownlake. Middels het contactformulier kunt u enkele gegevens invullen zodat onze taxateurs direct aan de slag kunnen gaan met uw aanvraag. We zijn tevens telefonisch bereikbaar op 085 401 3900 of per e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod