4.5/5

Bedrijfshal te koop Leeuwarden

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Op korte termijn uw bedrijfshal te koop in Leeuwarden verkopen? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en kan uw bedrijfsmatig vastgoed, zonder tussenkomst van derden, direct afnemen. U kunt uw bedrijfshal zowel in een verhuurde als onverhuurde staat aanbieden. We verzekeren u van het beste aanbod en een verkooptraject zonder enige onzekerheden. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen brengen op uw bedrijfshal, horecapand, loods, hotel of ander bedrijfsvastgoed gevestigd in Leeuwarden? Neem contact op of laat uw gegevens achter.

Het beste bod op uw bedrijfshal te koop in Leeuwarden

Omdat wij landelijk opereren zijn wij tevens actief op de bedrijventerreinen van Leeuwarden. Zo hebben wij aankopen mogen realiseren op bedrijventerrein De Zwette en De Hemrik. Ook als u elders in Leeuwarden een bedrijfshal te koop heeft staan, zijn wij geïnteresseerd in een afname. Zo brengen wij te allen tijde een aanbod zonder financieringsvoorbehoud omdat wij uw pand uit eigen middelen aankopen. Een voorafgaand bouwtechnische onderzoek is daarbij niet noodzakelijk. Bij akkoord kunt u rekenen op een soepele verkoop en zijn we flexibel in leveringsdatum. Zo is het mogelijk om het betreffende pand zowel direct als uitgesteld op te leveren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot een leaseback op een later tijdstip.

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Al vele verkopers van bedrijfsvastgoed kozen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van een goed aanbod en flexibele verkoopvoorwaarden. Daarnaast bieden wij verkopers in alle gevallen een kort en soepel verkooptraject waarbij de gemaakt afspraken te allen tijde worden nagekomen. Dankzij ons bewezen trackrecord hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Wat voor bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen, u bent verzekerd van een ontzorgd verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris.

Meer informatie opvragen

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Leeuwarden? Laat uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling. Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze? Bel naar 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl. We geven u graag een toelichting en kunnen u snel van dienst zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod