4.5/5

Bedrijfshal te koop Lansingerland

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct een bod op uw bedrijfshal te koop in Lansingerland? Brownlake is een landelijke opererende investeringsmaatschappij en brengt graag een vrijblijvend aanbod. U kunt uw bedrijfshal in alle staten van onderhoud aanbieden. We bekijken het pand graag en komen binnen één werkdag met het beste aanbod. Ook als u een kantoorpand, loods, winkelpand of ander vastgoed wenst te verkopen, kunt u bij Brownlake terecht voor een zorgeloze verkoop. Neem vandaag nog contact op als u wilt weten welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfshal te koop in Lansingerland.

Ons aanbod op uw bedrijfshal te koop in Lansingerland

Als landelijk opererende investeringsmaatschappij zijn wij actief op zoek naar bedrijfshallen voor onze eigen vastgoedportfolio. Zo ook op de bedrijventerreinen van Lansingerland bekijken wij graag uw bedrijfshal en brengen een uitstekend aanbod. Heeft u bedrijfsvastgoed te koop staan op Bleizo Business park, Prisma of Oudeland? Neem contact op met ons, we zijn u graag tot dienst. Wij bieden op elk type bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Het aanbod dat wij uitbrengen is te allen tijde zonder enig voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuring. Zo hoeft u nooit een langdurig verkooptraject in te gaan en zijn er geen onzekerheden.

Kies voor Brownlake

Brownlake kan direct een bod uitbrengen op elk type bedrijfsvastgoed. zo ook in Lansingerland. Als eindbelegger met een lange beleggingshorizon bekijken we uw pand grondig en brengen wij ongeacht conjunctuurschommelingen het beste aanbod. Naast het beste bod, bent u verzekerd van uitstekende verkoopvoorwaarden waarbij we tevens flexibel zijn. Zo hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake al gevonden als betrouwbare aankoper. Met onze expertise en hands-on mentaliteit kunnen wij altijd snel schakelen in het gehele proces. Van de opname van uw pand, tot aan de overdracht bij de notaris. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject en is pas tevreden met een succesvolle verkoop. 

Contact

Een vrijblijvend bod op uw bedrijfshal te koop in Lansingerland kunt u eenvoudig aanvragen middels het online formulier op onze website. Een taxateur van Brownlake neemt uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling. We trachten binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling te geven. U kunt ons uiteraard ook telefonisch benaderen op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod