4.5/5

Bedrijfshal te koop Krimpenerwaard

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Krimpenerwaard, maar heeft u tot op heden nog geen koper kunnen vinden. Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie waaraan u direct uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Zo zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaande als verhuurde bedrijfshallen. U bent verzekerd van het beste aanbod op de markt en een soepel verkooptraject. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Laat uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend aanbod.

Uw bedrijfshal te koop in Krimpenerwaard is snel verkocht

Als beleggingsorganisatie zijn wij actief op zoek naar bedrijfshallen voor onze eigen beleggingsportefeuille. Zo ook op de bedrijventerreinen van Krimpenerwaard zijn wij actief. Als u een bedrijfshal te koop heeft staan op Zevender of De Nieuwe-Wetering, neem dan contact op met ons. We maken graag een afspraak voor een opname en kunnen uw hal of ander type vastgoed op korte termijn taxeren. Na taxatie ontvangt u direct een aanbod zonder voorbehoud van financiering en vrij van een bouwkundige keuring. Daardoor heeft u direct zekerheid en hoeft u geen langdurig verkooptraject in te gaan. Daarnaast zijn wij flexibel in oplevering en is er geen sprake van een courtage of andere makelaars- en notariskosten. Zo kunt u een flink bedrag besparen ten opzichte van een regulier traject.

Waarom kiezen voor Brownlake?

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake door onze uitstekende verkoopvoorwaarden, flexibiliteit en complete ontzorging van het gehele verkooptraject. Ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen, bent u te allen tijde verzekerd van een uitstekend aanbod, ongeacht de staat van het pand. Dankzij onze lokale marktkennis kunnen wij altijd snel schakelen in het verkoopproces. Van de bezichtiging van uw pand, tot aan de overdracht bij de notaris. U kunt rekenen op een zorgeloze verkoop.

Een aanvraag doen

Als u benieuwd bent naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Krimpenerwaard of omstreken, kunt u vrijblijvend een aanvraag doen. We nemen uw aanvraag spoedig in behandeling en garanderen een waardebepaling binnen 24 uur. Maak gebruik van ons online formulier of neem direct contact op door te bellen naar 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod