4.5/5

Bedrijfshal te koop Katwijk

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Katwijk? Brownlake kan u gegarandeerd het beste aanbod brengen. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij zijn we gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsmatig vastgoed. We bieden verkopers een vlot verkooptraject, zonder enige onzekerheden. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van bedrijfshallen en kantoorpanden, maar ook voor buitenterreinen, logistiek vastgoed of winkelpanden. Brownlake brengt in elke situatie een vrijblijvend aanbod.

Uw bedrijfshal te koop in Katwijk vlot verkopen? Brownlake doet graag een bod

Als u een bedrijfshal te koop heeft staan op bedrijventerreinen zoals ‘t Heen, Vinkenberg of Klei-Oost, kunt u een vrijblijvend aanbod ontvangen van Brownlake. Ongeacht het type bedrijfsvastgoed of in welke onderhoudsstaat het betreffende pand verkeert, bent u verzekerd van een vrijblijvende taxatie binnen één werkdag. Het aanbod dat wij uitbrengen is te allen tijde zonder financieringsvoorbehoud omdat wij u vastgoed in alle gevallen volledig uit eigen middelen aankopen. Een voorafgaand bouwtechnisch onderzoek is niet noodzakelijk en dat bespaart u tijd. U kunt tevens een flink bedrag besparen, want een verkoop aan Brownlake is geheel kosteloos. Er is dus geen sprake van onderliggende kosten, courtage of een provisie.

Een verkoop aan Brownlake

Dankzij onze lokale marktkennis, ervaring en expertise hebben vele verkopers van bedrijfs onroerend goed Brownlake gevonden als betrouwbare partner. Zo ook in Katwijk hebben wij al prachtige aankopen mogen realiseren. Als u kiest voor Brownlake, dan bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden en een verzorgd verkooptraject van aanvraag tot aan de overdracht bij de notaris. Met onze hands-on mentaliteit kunnen we altijd snel schakelen in het gehele proces. Wat voor bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen, ons doel is een verkoop waarbij beide partijen verzekerd zijn van een soepele afwikkeling.

Neem contact op

Heeft u een bedrijfshal in Katwijk te koop staan? Neem dan contact op en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling. Een aanvraag kunt u doen middels ons online contactformulier of neem telefonisch contact op via 085 401 3900. U kunt ons tevens via e-mail bereiken op info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod