4.5/5

Bedrijfshal te koop Kampen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfshal te koop in Kampen? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en doet graag een bod op uw hal. Naast bedrijfshallen kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop van kantoorpanden, logistiek- en zorgvastgoed, loodsen of ander bedrijfsmatig vastgoed. Ongeacht het type of de staat van onderhoud, bent u verzekerd van het beste aanbod en een soepel verkooptraject als u kiest voor een directe verkoop aan Brownlake. Benieuwd naar ons aanbod? Neem direct contact op.

Ons aanbod op uw bedrijfshal te koop in Kampen

Wat voor type bedrijfshal of ander vastgoed in Kampen u ook wenst te verkopen, Brownlake is geïnteresseerd in een afname en brengt graag een aanbod. Als eindbelegger beschikken wij over een lange beleggingshorizon. We kunnen daarom gegarandeerd een marktconform bod doen op uw bedrijfshal te koop in Kampen. Zo zijn wij actief op bedrijventerreinen Melmerpark, Spoorlanden en RW50, maar ook als u een bedrijfshal te koop heeft staan op Koekoekspolder of Zendijk, bent u bij Brownlake aan het juiste adres. Een langdurig en onzeker verkooptraject hoeft u bij Brownlake nooit in te gaan. We brengen u namelijk direct een bod zonder enig voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuring. Zo heeft u direct zekerheid en is de verkoop op korte termijn realiseerbaar.

Verkoop aan Brownlake

Als u kiest voor een directe verkoop aan Brownlake, dan bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden en een soepele verkoop, ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen. Met onze ruime ervaring en expertise kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Van de opname van een pand, tot het uitbrengen van een bod. Vervolgens ontzorgen wij het gehele verkooptraject tot aan de oplevering. Dankzij ons bewezen trackrecord en lokale marktkennis, hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare partner. Kiest u ook voor ons?

Aanvraag doen

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen brengen op uw bedrijfshal te koop in Kampen? Neem dan contact op met Brownlake. We maken graag een afspraak voor een opname en trachten naar een waardebepaling binnen één werkdag. Maak gebruik van ons online formulier of neem telefonisch contact op via 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod