4.5/5

Bedrijfshal te koop Houten

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfshal te koop in Houten staan? Brownlake doet graag een aanbod. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van elk type bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Als eindbelegger zien wij het belang van een uitstekend aanbod op uw bedrijfshal en kunt u rekenen op een soepele verkoop. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Houten? Neem contact op en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling.

Bedrijfshal te koop in Houten? Ontvang direct een bod

Of u nu een bedrijfshal te koop heeft staan op bedrijventerrein Molenzoom, De Meerpaal, De Koppeling of De Schaft. Brownlake brengt graag een vrijblijvend bod. Ook als u elders in Houten bedrijfsvastgoed te koop heeft staan, kunt u bij ons terecht. Aangezien wij uw vastgoed volledig uit eigen middelen kunnen aankopen, bent u verzekerd van een bod zonder financieringsvoorbehoud. Daarnaast is een voorafgaand bouwtechnische keuring van uw bedrijfshal niet noodzakelijk. Op basis van een verscheiden aantal factoren kunnen wij binnen één werkdag een aanbod doen. Bij akkoord bent u verzekerd van een vlot en geheel kosteloos verkooptraject.

Een verkoop aan Brownlake 

Al vele verkopers van bedrijfs onroerend goed hebben Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner, zo ook in Houten. Als landelijke opererende vastgoedmaatschappij bieden wij een vlot en soepel verkooptraject waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Met onze heldere communicatie en transparantie, zijn er geen onzekerheden. Wat voor type bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen, u kunt rekenen op een ontzorgd verkooptraject van uw aanvraag tot aan de overdracht bij de notaris. We zijn pas tevreden als uw vastgoed succesvol is overgedragen.

Contact

Als u een bedrijfshal te koop heeft staan in Houten, dan kunt u vrijblijvend en geheel kosteloos een aanvraag doen voor een aanbod. We bekijken graag het betreffende pand en zorgen voor een taxatie binnen 24 uur. We zijn bereikbaar tijdens kantooruren op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod