4.5/5

Bedrijfshal te koop Hoorn

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Hoorn? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij waaraan u uw bedrijfsmatig vastgoed direct kunt verkopen. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van elk type bedrijfsvastgoed in zowel een verhuurde als leegstaande staat. Als eindbelegger met een langetermijnvisie, kunnen wij u het beste bod op de markt garanderen. Naast het beste bod, zorgen wij in alle gevallen voor een zorgeloos verkooptraject en bent u verzekerd van een vlotte afwikkeling.

Altijd een bod op uw bedrijfshal te koop in Hoorn

Zo ook op de bedrijventerreinen van Hoorn zijn wij actief op zoek naar bedrijfshallen en/of ander bedrijfsvastgoed voor onze eigen beleggingsportefeuille. Als u een bedrijfshal te koop heeft staan op Westfrisia, Hoorn-80, De Oude Veilig of elders, kunt u altijd een aanbod ontvangen van Brownlake. Wij bieden direct financieringsvrij en een voorafgaand bouwkundige onderzoek is niet noodzakelijk. U hoeft daardoor geen langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Daarnaast kunt u flink besparen op bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten. Wij kunnen uw bedrijfsvastgoed in alle gevallen geheel kosteloos aankopen. Bij akkoord op ons voorstel heeft u tevens de mogelijkheid om het betreffende pand zowel direct als uitgesteld op te leveren en we zijn tevens flexibel in alle overige verkoopvoorwaarden. Wat voor type bedrijfshal u ook in Hoorn wenst te verkopen, Brownlake brengt een vrijblijvend bod.

Kies voor Brownlake

Zo ook in Hoorn kiezen verkopers van bedrijfsmatig vastgoed voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van de beste verkoopvoorwaarden en een uitstekend bod, ongeacht marktcondities. Met een hands-on mentaliteit en veel ervaring en lokale marktkennis, kunnen wij snel schakelen in het gehele proces en bent u verzekerd van een soepel verkooptraject. Wij ontzorgen de verkoop vanaf uw aanvraag tot aan de overdracht bij notaris. Zo garanderen wij in alle gevallen een fijne verkoop. 

Contact opnemen

Benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Hoorn? Laat uw gegevens achter voor onze taxateurs of neem direct contact op via 085 401 3900. Wij kunnen het betreffende pand binnen één werkdag taxeren. Bij vragen kunt u ons tevens een e-mail sturen naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod