4.5/5

Bedrijfshal te koop Hoogeveen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Onlangs een bedrijfshal te koop gezet in Hoogeveen? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u uw bedrijfshal of ander bedrijfsvastgoed, zonder tussenkomst van derden, kunt verkopen. We bieden op elk type vastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Zo zijn wij actief op zoek naar vastgoed voor onze eigen beleggingsportefeuille en garanderen u als eindbelegger, het beste bod op uw bedrijfshal. Benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfshal te koop in Hoogeveen? Laat uw gegevens achter of neem direct contact op.

Ontvang direct een bod op uw bedrijfshal te koop in Hoogeveen

Op uw bedrijfshal te koop in Hoogeveen kunt u bij Brownlake direct een aanbod zonder enig voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuring ontvangen. Zo zijn er voor u als verkopende partij geen onzekerheden en kan de verkoop op korte termijn worden gerealiseerd. Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed gevestigd op bedrijventerreinen Buitenvaart en Noord B-Oost gingen u al voor. Een verkoop aan Brownlake is vlot en zeker. Daarnaast zijn wij altijd flexibele omtrent alle verkoopvoorwaarden en is er geen sprake van een courtage, vast tarief of een andere provisie voor onze diensten. 

Kies voor Brownlake

Ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen, bent u verzekerd van het beste aanbod, soepele verkoopvoorwaarden en een zorgeloos verkooptraject. Zo hechten wij veel waarde aan transparantie en communicatie. Daarnaast kunnen wij met onze hands-on mentaliteit snel schakelen in het gehele proces. Van de opname van uw pand, tot het uitbrengen van een bod. Daarna ontzorgen we het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Zo zijn beide partijen verzekerd van een fijne en vlotte verkoop.

Meer informatie

Wilt u graag meer te weten komen over onze werkwijze? Neem dan contact op. We geven graag een toelichting en kunnen u snel van dienst zijn. Als u een aanvraag wilt doen voor een vrijblijvend bod op uw bedrijfsvastgoed in Hoogeveen of elders, kunt u gebruikmaken van ons online formulier. We zijn tevens telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op 085 401 3900 of stuur een mail met uw (aan)vraag naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod