4.5/5

Bedrijfshal te koop Hollands Kroon

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct een bod op uw bedrijfshal te koop in Hollands Kroon? Brownlake kunt u als landelijk opererende vastgoedmaatschappij in alle gevallen het beste bod op uw hal garanderen. Zo zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsvastgoed en kunt u uw vastgoed in alle onderhoudsstaten aanbieden. We zien direct het potentieel en zorgen voor een vrijblijvend bod binnen één werkdag. Wilt u weten welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfshal te koop in Hollands Kroon? Neem direct contact op.

Een bedrijfshal te koop in Hollands Kroon? Brownlake doet graag een aanbod

Of u nu een bedrijfshal te koop heeft staan op bedrijventerrein Den Oever, Middenmeer, Kruiswijk of elders in Hollands Kroon, Brownlake doet graag een aanbod. Zo realiseren wij regelmatig de verkoop van bedrijfshallen en kantoorpanden, maar ook van loodsen, transformatieobjecten of hotels. Wat voor type bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen, Brownlake brengt in alle gevallen direct een bod zonder enig voorbehoud van financiering. U weet daarom ook direct wat u kunt ontvangen en zijn er geen onzekerheden. Daarnaast zijn we flexibel in leveringsdatum en zijn er geen bijkomende kostenposten zoals een courtage of een provisie. 

Waarom verkopen aan Brownlake?

Verkopers van bedrijfs onroerend goed kiezen voor Brownlake omdat zij direct verzekerd zijn van een uitstekend aanbod en de beste verkoopvoorwaarden. Daarnaast garanderen wij in alle gevallen een soepel verkooptraject waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Zo hebben vele verkopers van bedrijfsvastgoed Brownlake al gevonden als betrouwbare verkooppartner en zo ook in Hollands Kroon. We maken graag een afspraak voor een opname en kunnen snel schakelen in het gehele traject. Van het uitbrengen van een bod, tot de overdracht bij de notaris. Zo bent u te allen tijde verzekerd van een fijne verkoop.

Vrijblijvende aanvraag 

Een aanvraag voor een aanbod op uw bedrijfshal te koop in Hollands Kroon of elders, is vrijblijvend en geheel kosteloos. We gaan direct aan de slag met uw aanvraag en trachten naar een waardebepaling binnen één werkdag. Bij vragen of opmerkingen kunt u ons uiteraard contacteren op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod