4.5/5

Bedrijfshal te koop Hoeksche Waard

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfshal te koop in Hoeksche Waard, maar nog geen koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en doet graag een bod op uw hal. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfsvastgoed, ongeacht de onderhoudsstaat. Van kantoorpanden en bedrijfshallen tot logistiek- of multi tenant vastgoed. Wij kunnen het beste aanbod garanderen en ontzorgen bij akkoord het gehele verkoopproces vanaf ons aanbod, tot aan de overdracht bij de notaris. Zo bent u te allen tijde verzekerd van een zorgeloze verkoop.

Direct het beste bod op uw bedrijfshal te koop in Hoeksche waard

Heeft u een bedrijfshal te koop staan op bedrijventerrein Heinenoord, Puttershoek of Reedijk? Brownlake garandeert een uitstekend aanbod en kan de verkoop op korte termijn faciliteren. Zo ontvangt u in alle gevallen een bod zonder financieringsvoorbehoud en is een voorafgaand bouwtechnisch onderzoek niet noodzakelijk. Zo bespaart u tijd en geld, maar heeft u wel direct zekerheid. Bij akkoord op ons aanbod, kunt u rekenen op flexibiliteit omtrent verkoopvoorwaarden en hoeft u geen enkele makelaars- en/of notariskosten af te dragen. Zo bespaart u een flink bedrag en bent u alsnog verzekerd van een zowel soepele als vlotte verkoop van uw vastgoed. 

Zorgeloze verkoop aan Brownlake

Kiest u voor een verkoop aan Brownlake? Dan kunt u rekenen op een zorgeloze verkoop waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Als ervaren aankoper van divers bedrijfsmatig vastgoed, bent u verzekerd van een soepel verkooptraject, uitstekende verkoopvoorwaarden en direct zekerheid. Dankzij onze lokale marktkennis kunnen we snel schakelen in het gehele proces. Van uw aanvraag en opname van een pand, tot aan de overdracht en oplevering. We ontzorgen het gehele verkooptraject en zijn pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Contact

Voor een vrijblijvende taxatie en een bod binnen één werkdag, kunt u vandaag nog een aanvraag doen. Wij kunnen uw bedrijfshal te koop in Hoeksche Waard of elders vlot taxeren. Als u vragen heeft omtrent onze werkwijze of als u direct een aanvraag wilt doen, kunt u ons bereiken op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod