4.5/5

Bedrijfshal te koop Hilversum

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfshal te koop staan in Hilversum? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en kan het beste aanbod op uw bedrijfshal garanderen. Zo kunt u naast bedrijfshallen ook bij ons terecht voor de verkoop van logistiek vastgoed, kantoor- of winkelpanden, zorgvastgoed of loodsen. Wij bieden op elk type bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Daarna ontzorgen wij het gehele verkooptraject van A tot Z. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfshal te koop in Hilversum? Neem dan contact op of laat uw gegevens achter middels het formulier.

Direct een bod op uw bedrijfshal te koop in Hilversum 

Bij Brownlake kunt u terecht voor een bod elk type bedrijfshal te koop in Hilversum en omstreken. Zo hebben wij aankopen gerealiseerd op diverse bedrijventerreinen zoals Havenkwartier, Zuid-West en Havenstaete. Ook als u elders bedrijfsvastgoed te koop heeft staan of als u overweegt vastgoed te verkopen, kunt u bij Brownlake direct een vrijblijvend aanbod ontvangen. Aangezien wij uw bedrijfshal uit eigen middelen aankopen voor onze beleggingsportfolio, bent u verzekerd van een bod zonder enige voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuring. Op die manier waarborgen wij een kort verkooptraject, zonder enige onzekerheden.

Waarom Brownlake?

Als u kiest voor Brownlake bent u verzekerd van het beste bod op uw bedrijfsvastgoed, uitstekende verkoopvoorwaarden en een soepel verkooptraject waarbij afspraken te allen tijde worden nagekomen. Om die reden hebben wij een prachtig trackrecord kunnen opbouwen en hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed ons gevonden, zo ook in Hilversum. Wat voor type vastgoed u ook wenst te verkopen, Brownlake schakelt snel in het gehele proces en garandeert een soepel traject van uw aanvraag tot aan de daadwerkelijke oplevering.

Neem contact op

Voor een vrijblijvende waardebepaling van uw bedrijfshal te koop in Hilversum, kunt u vandaag nog een aanvraag doen via Brownlake. Via ons online formulier kunt u diverse pand- en persoonlijke gegevens invullen, zodat onze taxateurs direct aan de slag kunnen gaan met uw aanvraag. Voor direct contact kunt u telefonisch contacteren op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod