4.5/5

Bedrijfshal te koop Het Hogeland

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Onlangs een bedrijfshal te koop gezet in Het Hogeland? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie en gespecialiseerd in de aankoop van bedrijfsmatig vastgoed. Voor onze eigen beleggingsportefeuille doen wij graag een bod op uw vastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Aangezien wij als eindbelegger fungeren, beschikken wij over een lange beleggingshorizon. We zijn daardoor niet gevoelig voor economische schommelingen en kunnen daarom het beste aanbod op uw bedrijfshal garanderen. Akkoord met ons aanbod? Dan kunt u rekenen op een zorgeloos verkooptraject van aanvraag tot overdracht.

Een aanbod op uw bedrijfshal te koop in Het Hogeland

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed in alle staten van onderhoud, zowel verhuurd als onverhuurd. Als u een bedrijfshal te koop heeft staan op bedrijventerrein Uithuizen, Het Aanleg Winsum of De Marne Ulrum, brengt Brownlake graag een bod uit. Ook als u elders in de regio vastgoed te koop heeft staan, kunt u bij Brownlake terecht. We maken graag een afspraak voor een opname en kunnen uw bedrijfshal spoedig voor eigen rekening aankopen. Het aanbod dat wij uitbrengen is in alle gevallen zonder financieringsvoorbehoud. We geven u graag direct zekerheid en de mogelijkheid tot een vlotte afwikkeling. Als u akkoord gaat met ons aanbod, dan kunt u rekenen op flexibele verkoopvoorwaarden waarbij u het betreffende pand zowel direct als uitgesteld kunt opleveren. 

Verkoop aan Brownlake

Een verkoop aan Brownlake is vlot en zonder onzekerheden. Als verkoper van bedrijfsmatig vastgoed, weet u direct waar u aan toe bent en profiteert u van onze uitstekende verkoopvoorwaarden. Naast onze verkoopvoorwaarden zorgen wij in alle gevallen voor een marktconform aanbod en ontzorgen het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Dankzij ons bewezen trackrecord en expertise hebben vele verkopers van bedrijfsvastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner.

Uw aanvraag

Een aanvraag voor een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfshal te koop in Het Hogeland is snel geregeld. U kunt gebruikmaken van ons online formulier of u kunt telefonisch contact met ons opnemen. Ongeacht het type vastgoed dat u wenst te verkopen, brengt Brownlake binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 085 401 3900. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod