4.5/5

Bedrijfshal te koop Hengelo

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Hengelo, maar heeft u tot op heden nog niet de juiste koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u elk type bedrijfsvastgoed kunt verkopen, zonder tussenkomst van derden. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van elk type bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Daarnaast is het mogelijk om het betreffende vastgoed zowel in een verhuurde als in een onverhuurde staat aan te bieden. Brownlake brengt in elke situatie een vrijblijvend aanbod uit en verzekert u van een soepele verkoop.

Een aanbod op elk type bedrijfshal te koop in Hengelo

Een bedrijfshal te koop op bedrijventerrein De Veldkamp, Oosterveld, Kanaalzone of de Westermaat Campus? U kunt direct een vrijblijvend aanbod van Brownlake ontvangen. Als investeringsmaatschappij kunnen wij uw bedrijfshal uit eigen middelen aankopen. U ontvangt daarom te allen tijde een bod zonder financieringsvoorbehoud en is geen sprake van een voorafgaand bouwtechnisch onderzoek. Dat bespaart u tijd, maar ook geld. U heeft immers direct een koper en u heeft geen bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten. Op die manier bespaart u flink en is de verkoop van uw bedrijfshal op korte termijn realiseerbaar.

Waarom een verkoop aan Brownlake?

Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kozen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van de beste verkoopvoorwaarden. Naast onze uitstekende verkoopvoorwaarden bieden wij altijd een marktconform bod, ongeacht marktcondities. Daarnaast faciliteren wij het gehele verkooptraject van aanvraag tot aan de overdracht bij de notaris. Met een hands-on mentaliteit kunnen wij altijd snel schakelen in het gehele proces. Van de opname van uw pand, tot de overdracht bij de notaris. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject en is pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Aanvraag via Brownlake

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Hengelo? Maak dan gebruik van ons online contactformulier of neem direct contact op voor een aanvraag. Zo kunnen wij in alle gevallen binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling geven. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod