4.5/5

Bedrijfshal te koop Helmond

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u onlangs een bedrijfshal te koop gezet in Helmond? Brownlake doet graag een aanbod. Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfsvastgoed kunt verkopen. Zo zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd of leegstaand bedrijfsvastgoed. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van elk type bedrijfsvastgoed in alle onderhoudsstaten. We bekijken graag de mogelijkheden en kunnen u binnen één werkdag voorzien van een vrijblijvende waardebepaling.

Direct het beste bod op uw bedrijfshal te koop in Helmond

Als u een bedrijfshal te koop heeft staan op bedrijventerrein Hoogeind, Groot Schooten, De Weijer of elders in Helmond, kunt u bij Brownlake direct het beste aanbod op de markt ontvangen. Wij kunnen u het beste aanbod garanderen omdat wij als eindbelegger fungeren. Zo beschikken wij over een lange beleggingshorizon en zijn wij daarom niet gevoelig voor conjunctuurschommelingen. Het aanbod dat wij uitbrengen is zonder financieringsvoorbehoud en vrij van een bouwkundige keuring. Zo bieden wij u direct zekerheid en hoeft u nooit een langdurig verkooptraject in te gaan. Akkoord met ons aanbod? Dan kunt u rekenen op flexibiliteit en bieden wij tevens de mogelijkheid om terug te leasen indien u dat wenst.

Waarom Brownlake?

Kiest u voor een aanvraag bij Brownlake? Dan bent u direct verzekerd van het beste aanbod, flexibele verkoopvoorwaarden en te allen tijde een vlot verkooptraject, ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen. Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed hebben Brownlake gevonden als betrouwbare aankoper. Dankzij onze lokale marktkennis en expertise kunnen wij de gehele verkoop efficiënt faciliteren. Van de bezichtiging van uw pand, tot het uitbrengen van een bod. Vervolgens ontzorgen wij het verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Dat is waarom u kiest voor Brownlake.

Contact opnemen 

Voor een vrijblijvende taxatie van uw bedrijfshal te koop in Helmond, kunt u eenvoudig gebruik maken van ons online formulier. We nemen uw aanvraag spoedig in behandeling en maken graag een afspraak voor een opname. Bij vragen kunt u ons bereiken op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod