4.5/5

Bedrijfshal te koop Heerlen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Heerlen? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfsvastgoed kunt verkopen. U kunt het betreffende pand of panden in alle staten van onderhoud aanbieden. We bekijken graag de mogelijkheden en komen met een uitstekend aanbod. Naast een goed bod op uw bedrijfshal te koop in Heerlen, bent u verzekerd van een zorgeloze verkoop. Binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling ontvangen? Neem direct contact op of laat uw gegevens achter.

Direct een bod op uw bedrijfshal te koop in Heerlen

Zo ook in Heerlen en omstreken, kunt u bij Brownlake terecht voor een vrijblijvend aanbod. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij zijn we actief op zoek naar bedrijfshallen en ander bedrijfsvastgoed voor onze eigen vastgoedportfolio. Heeft u een bedrijfshal te koop staan op Coriopolis, De Koumen of bedrijventerrein Emma? Neem dan contact op met Brownlake want wij zijn zeer geïnteresseerd in een afname. We kunnen uw bedrijfshal direct uit eigen middelen aankopen. Ons aanbod is daarom ook te allen tijde zonder enig voorbehoud van financiering en bouwtechnische keuring. Een verkoop kan op deze manier op korte termijn worden gerealiseerd en een bijkomend voordeel is dat u een flink bedrag kunt besparen. Er is namelijk geen sprake van courtage of een vast tarief voor onze diensten.

Kies voor Brownlake

Op zoek naar een gespecialiseerde aankoper van bedrijfsmatig vastgoed? Met een bewezen trackrecord en veel kennis en ervaring op de markt, kunnen wij een succesvolle verkoop garanderen. Zo hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake al gevonden als betrouwbare verkooppartner omdat zij verzekerd zijn van een het beste aanbod, uitstekende verkoopvoorwaarden en een soepel verkooptraject, ongeacht het type bedrijfsvastgoed. Brownlake ontzorgt de gehele verkoop vanaf uw aanvraag tot aan de overdracht bij de notaris. 

Neem contact op

Als u een vrijblijvende waardebepaling wilt ontvangen op uw bedrijfshal te koop in Heerlen, dan kunt u eenvoudig een aanvraag doen via ons online contactformulier. Uw aanvraag wordt spoedig in behandeling genomen door één van onze bekwame taxateurs. Voor een (aan)vraag kunt u uiteraard ook telefonisch contact opnemen. We zijn bereikbaar tijdens kantooruren op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod