4.5/5

Bedrijfshal te koop Heerhugowaard

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft een bedrijfshal te koop staat in Heerhugowaard? U kunt direct een aanbod ontvangen van Brownlake. Brownlake is als landelijk opererende vastgoedmaatschappij de aangewezen partij waaraan u direct elk type bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van zowel verhuurd als leegstaand onroerend goed. In beide situaties zorgen wij voor een vlotte taxatie en garanderen een zorgeloos verkooptraject. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Heerhugowaard? Laat uw gegevens achter middels het online formulier. 

Een bedrijfshal of ander type vastgoed te koop in Heerhugowaard? Brownlake doet graag een bod

Heeft u een bedrijfshal staan op bedrijventerrein Beveland, Zandhorst, De Vaandel of elders in Heerhugowaard? Neem contact op met Brownlake en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling. Wij kunnen direct een bod zonder financieringsvoorbehoud doen op uw bedrijfsvastgoed vrij van enig bouwtechnische keuringen. Zo zijn er geen onzekerheden en kan de verkoop van uw bedrijfshal op korte termijn worden gerealiseerd. We zijn tevens flexibel omtrent verkoopvoorwaarden zoals de opleveringsdatum en inboedel. Een verkoop aan Brownlake is tevens geheel kosteloos. Zo bespaart u een flink bedrag op bijkomende kosten zoals een courtage of een andere provisie.

Waarom kiezen voor Brownlake?

Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed hebben Brownlake gevonden als betrouwbare partner, zo ook in Heerhugowaard. Dit komt mede door onze uitstekende verkoopvoorwaarden, een marktconform bod en een soepel verkooptraject waarbij afspraken te allen tijde worden nagekomen. Met een hands-on mentaliteit en lokale marktkennis kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Van een opname van een pand, tot het bezichtigen en het uitbrengen van een bod. Daarna verzorgen wij het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. 

Meer informatie

Als u nog vragen heeft omtrent onze werkwijze, dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl. Voor een aanvraag kunt u tevens gebruikmaken van ons online contactformulier. Een bekwaam taxateur van Brownlake gaat spoedig aan de slag met uw aanvraag.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod