4.5/5

Bedrijfshal te koop Heerenveen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Heerenveen, maar heeft u tot op heden nog geen koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en realiseert wekelijks aankopen van divers bedrijfsmatig vastgoed. Zo kunt bij ons terecht voor de verkoop van elk type bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud en bent u verzekerd van een soepel verkooptraject. Van de verkoop van een bedrijfshal met meerdere gebruiksdoeleinden, tot de verkoop van logistiek vastgoed, hotels, buitenterreinen of transformatieobjecten. Wat voor type bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen in Heerenveen, Brownlake brengt een vrijblijvend aanbod.

Het beste bod op uw bedrijfshal te koop in Heerenveen

Ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen, kunt u bij Brownlake terecht voor een vrijblijvend aanbod. Zo zijn wij actief op meerdere bedrijventerreinen van Heerenveen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijventerreinen Sportstad, Nijehaske, Kanaal of aan de Leeuwarderstraatweg. Als u daar een bedrijfshal te koop heeft staan, dan kunt u een vrijblijvend aanbod ontvangen van Brownlake. Wij kunnen u direct het beste aanbod op uw bedrijfshal garanderen waarbij er geen sprake is van financiering. Brownlake kan u bedrijfsvastgoed in alle gevallen volledig uit eigen middelen aankopen. Zo heeft u direct zekerheid omtrent ons aanbod en hoeft u geen langdurig verkooptraject in te gaan.  

Waarom kiezen voor Brownlake?

Vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kozen al voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van de beste verkoopvoorwaarden. Naast onze verkoopvoorwaarden garanderen wij een marktconform aanbod, ongeacht conjunctuurschommelingen. Bij onze aankopen hebben wij altijd een langetermijnvisie en zien direct het potentieel. Dankzij ons bewezen trackrecord en lokale marktkennis hebben vele verkopers van bedrijfs onroerend goed Brownlake al gevonden als verkooppartner. Kiest u ook voor Brownlake?

Contact

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Heerenveen? Neem dan contact op met Brownlake of laat uw gegevens achter. We trachten om u een vrijblijvende waardebepaling binnen 24 uur te geven. Als u vragen heeft over onze werkwijze of als u andere vragen heeft, kunt u ons telefonisch bereiken op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod