4.5/5

Bedrijfshal te koop Harderwijk

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfshal te koop in Harderwijk? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsvehikel en doet graag een bod op uw bedrijfs onroerend goed, ongeacht de staat van onderhoud. Zo zien wij direct de potentie en kunnen wij uw pand zowel transformeren als renoveren na aankoop. Aangezien wij als beleggingsvehikel als eindbelegger fungeren, bent u te allen tijde verzekerd van een marktconform aanbod. Naast een aantrekkelijk aanbod verzorgen wij bij akkoord het gehele verkooptraject van aanvraag tot de daadwerkelijke oplevering. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen op uw kantoorpand, bedrijfshal, loods of ander type vastgoed gevestigd in Harderwijk? Neem dan contact op.

Direct een bod op uw bedrijfshal te koop in Harderwijk

Als u een bedrijfshal te koop heeft staan of als u overweegt bedrijfsmatig vastgoed te verkopen in Harderwijk, dan kunt u direct een bod ontvangen Brownlake. Zeker als u een bedrijfshal te koop heeft staan op bedrijventerrein Lorentz, Overveld, Zandlaan of De Sypel, zijn wij geïnteresseerd in een afname. Ook als u elders in Harderwijk een bedrijfshal wilt verkopen, kunt u vrijblijvend een aanbod via Brownlake ontvangen. Wij brengen direct een bod zonder enig financieringsvoorbehoud uit, omdat wij het betreffende pand in alle gevallen volledig uit eigen middelen kunnen aankopen. Zo heeft u direct zekerheid en is de verkoop van uw bedrijfshal op korte termijn realiseerbaar. 

Kies voor een verkoop aan Brownlake

Als u kiest voor een verkoop aan Brownlake, dan bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden en een vlot verkooptraject, ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen. We hechten veel waarde aan communicatie en transparantie. Zo staan de gemaakte afspraken centraal en worden deze te allen tijde nagekomen. Met onze hands-on mentaliteit kunnen wij snel schakelen in het gehele verkoopproces. Van uw aanvraag, tot aan de overdracht bij de notaris. We verzorgen het gehele verkooptraject en zijn pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Een aanvraag doen

Wilt u weten wat wij kunnen bieden op uw bedrijfshal te koop in Harderwijk? U kunt eenvoudig een aanvraag doen via ons online formulier. U kunt ons uiteraard ook telefonisch benaderen op 085 401 3900. We staan u graag te woord en kunnen u snel van dienst zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod