4.5/5

Bedrijfshal te koop Hardenberg

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Hardenberg? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie waaraan u direct uw bedrijfsvastgoed kunt verkopen. Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed, bieden wij op elk type vastgoed in alle staten van onderhoud. Van bedrijfshallen en kantoorpanden, tot logistiek- of multi tenant vastgoed. Wat voor type vastgoed u ook te koop heeft staan in Hardenberg. Brownlake brengt een vrijblijvend aanbod en verzorgt het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht.

Een bedrijfshal te koop in Hardenberg? Brownlake doet graag een bod

Als landelijke beleggingsorganisatie zijn wij tevens actief op de bedrijventerreinen van Hardenberg. Als u bedrijfshal te koop heeft staan op Broeklanden, Haardijk of elders, dan kunt u vrijblijvend aanbod van ons ontvangen. Zo brengen wij in alle gevallen direct een volledig finacieringsvrij aanbod en is een bouwtechnische keuring voorafgaand niet noodzakelijk. Ongeacht het type bedrijfsvastgoed heeft u daarom ook te allen tijde direct zekerheid als u kiest voor een verkoop aan ons. 

Daarnaast is er nooit sprake van een langdurig verkooptraject. U heeft immers direct een koper en een bod, zonder enig tussenkomst van derden. Bijkomend voordeel dat u aanzienlijk kunt besparen op bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten. Een verkoop aan Brownlake is namelijk geheel gratis.

Waarom kiezen voor Brownlake?

Verkopers van bedrijfs onroerend goed kiezen voor Brownlake omdat zij direct verzekerd zijn van een financieringsvrij aanbod, flexibele verkoopvoorwaarden en een vlot verkooptraject, ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat zij wensen te verkopen. Omdat wij als beleggingsorganisatie geïnteresseerd in allerlei soorten bedrijfsvastgoed voor onze eigen vastgoed portfolio, bent u verzekerd van vrijblijvend aanbod. Daarnaast kunnen wij dankzij onze lokale marktkennis vlot schakelen in het gehele proces. Van een opname of een bezichtiging van uw pand, tot het uitbrengen van een bod. Brownlake ontzorgt het gehele traject en is pas content met een succesvolle verkoop.

Aanvraag voor een vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfshal te koop in Hardenberg? U kunt vandaag nog een vrijblijvende waardebepaling aanvragen middels ons online formulier. Bij vragen kunt u ons uiteraard bereiken op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod