4.5/5

Bedrijfshal te koop Haarlemmermeer

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Als u een bedrijfshal te koop heeft staan in Haarlemmermeer, dan kunt u een vrijblijvend aanbod van Brownlake ontvangen. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij zijn we gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsvastgoed. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfsmatig vastgoed in alle staten van onderhoud. Aangezien we tevens als eindbelegger opereren, beschikken wij over een langetermijnvisie als wij aankopen realiseren. We kunnen u daarom ook te allen tijde het beste aanbod op uw bedrijfshal brengen. Daarnaast bent u verzekerd van een soepele verkoop van de aanvraag tot aan de overdracht bij de notaris. 

Ontvang een aanbod op uw bedrijfshal te koop in Haarlemmermeer

Zo ook op uw bedrijfshal te koop op bedrijventerrein Lijndenhof, Cruquius, De Hoek of De President kunt u een vrijblijvend bod ontvangen van Brownlake. We komen graag langs op locatie voor een opname en kunnen uw pand in de meeste gevallen binnen één werkdag taxeren. Na taxatie ontvangt u van ons een aanbod zonder enig financieringsvoorbehoud of voorbehoud van een bouwtechnische keuring. U weet direct wat u kunt ontvangen en hoeft nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Daarnaast zijn wij flexibel in alle verkoopvoorwaarden en betaalt u geen enkele bijkomende kosten zoals provisies of notariskosten, die u elders wel moet afdragen. 

Waarom kiezen voor een verkoop aan Brownlake?

Als u een vlot verkooptraject wenst, waarbij er geen onzekerheden zijn en u direct weet waar u aan toe bent, dan bent u bij Brownlake aan het juiste adres. U bent direct verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden en u zult in alle gevallen een uitstekend aanbod op uw bedrijfsvastgoed ontvangen. Dankzij ons trackrecord en marktkennis hebben daarom ook al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed ons gevonden als betrouwbare verkooppartner. U kunt rekenen op de expertise van Brownlake.

Contact opnemen

Heeft u vragen omtrent onze werkwijze of wilt u direct een vrijblijvend aanbod aanvragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We staan u graag telefonisch te woord via 085 401 3900 of via de mail naar info@brownlake.nl. Ongeacht het type bedrijfshal te koop in Haarlemmermeer, bent u verzekerd van een vlotte taxatie.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod