4.5/5

Bedrijfshal te koop Haarlem

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Haarlem? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en neemt graag uw pand af. U kunt elk type bedrijfsvastgoed in alle staten van onderhoud aanbieden. Zo bekijken wij het potentieel en kunnen uw bedrijfshal in alle gevallen vlot taxeren. Van bedrijfshallen, kantoorpanden en logistiek vastgoed, tot multi tenant vastgoed, buitenterreinen of commercieel onroerend goed. Wat voor bedrijfsmatig vastgoed u ook wenst te verkopen, u kunt bij Brownlake een vrijblijvend bod ontvangen. 

Altijd een aanbod op uw bedrijfshal te koop in Haarlem

Heeft u een bedrijfshal staan op bedrijventerrein Waarderpolder, MAAK of op de Industriekring in Haarlem? Neem contact op met Brownlake voor een vrijblijvend aanbod, we zijn zeer geïnteresseerd in een afname. Als landelijk opererende investeringsmaatschappij zijn wij actief op zoek naar bedrijfsmatig vastgoed voor onze eigen beleggingsportefeuille. Ongeacht het type vastgoed of de staat van onderhoud, kunt u bij Brownlake terecht. Zo bieden wij in alle gevallen zonder enig voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuring. Als verkopende partij heeft u daarom ook direct zekerheid en bent u verzekerd van een vlotte verkoop. Daarnaast zijn wij flexibel in verkoopvoorwaarden zoals opleveringsdatum en bieden wij tevens de mogelijkheid tot een leaseback op een later tijdstip. 

Kies voor een verkoop aan Brownlake

Zo ook in Haarlem hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Dankzij onze uitstekende verkoopvoorwaarden, een marktconform aanbod en een bewezen trackrecord garanderen wij een succesvolle verkoop, keer op keer. Ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen, kunnen wij snel schakelen in het gehele traject. Van uw aanvraag, tot aan de daadwerkelijk oplevering. U kunt rekenen op een complete ontzorging van het verkooptraject. 

Meer informatie

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Haarlem? Neem dan contact op via 085 401 3900 of laat eenvoudig uw gegevens achter middels het online formulier. Uw bedrijfshal in Haarlem of omstreken kunnen wij op korte termijn taxeren.

Als u vragen heeft over onze werkwijze, schroom dan niet om contact op te nemen. We geven graag een toelichting op hoe wij werken.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod