4.5/5

Bedrijfshal te koop Groningen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Groningen, maar heeft u nog geen koper gevonden? U kunt direct een aanbod ontvangen van Brownlake. Brownlake is een landelijk opererende investeerder en is altijd op zoek naar bedrijfshallen of ander bedrijfsvastgoed voor onze eigen vastgoedportefeuille. U kunt uw bedrijfsgoed, ongeacht de onderhoudsstaat, zowel verhuurd of onverhuurd aanbieden. We zien direct het potentieel en garanderen het beste aanbod. Naast het beste bod op uw bedrijfshal, kunt u rekenen op een soepele verkoop. 

Bedrijfshal te koop in Groningen? Brownlake garandeert het beste aanbod

Als landelijk opererende investeerder zijn wij tevens actief op de bedrijventerreinen van Groningen. Zo hebben wij al aankopen mogen realiseren op Eemspoort, Westpoort, Europapark en de Roodehaan. Ook als u elders in Groningen een bedrijfshal te koop heeft staan, dan kunt u van Brownlake een vrijblijvend bod ontvangen. We maken graag een afspraak voor een opname en kunnen de betreffende hal binnen één werkdag taxeren. Het aanbod dat wij uitbrengen is in alle gevallen volledig financieringsvrij zonder een voorafgaand bouwtechnische onderzoek. Als u akkoord gaat met ons voorstel, dan kunt u rekenen op flexibiliteit omtrent de leveringsdatum en alle overige verkoopvoorwaarden.

Een verkoop aan Brownlake

Ongeacht het type bedrijfsvastgoed of waar het pand zich bevindt, bent u verzekerd van een uitstekend aanbod, flexibele verkoopvoorwaarden en een zorgeloze verkoop. Dankzij onze opgebouwde ervaring en kennis hebben wij ook een prachtig trackrecord gerealiseerd. Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed hebben Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Met onze hands-on mentaliteit kunnen wij altijd snel schakelen. Van de opname van uw pand, tot aan de overdracht bij de notaris. Brownlake verzorgt het gehele verkooptraject en is pas tevreden met de succesvolle verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed.

Contacteer ons

Voor een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfshal te koop in Groningen, kunt een eenvoudig gebruikmaken van ons online contactformulier. We nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling en kunnen u binnen 24 uur voorzien van een uitstekend aanbod. Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u telefonisch een aanvraag doen? We zijn bereikbaar tijdens kantooruren op 085 401 3900 en tevens per mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod