4.5/5

Bedrijfshal te koop Gouda

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfshal te koop staan in Gouda? Brownlake doet graag een bod. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij zijn wij de organisatie waaraan u direct elk type bedrijfsvastgoed kunt verkopen en verzekerd bent van het beste aanbod. U kunt uw bedrijfshal in alle onderhoudsstaten zowel verhuurd als onverhuurd aanbieden. Naast bedrijfshallen realiseren wij tevens de verkoop van logistiek vastgoed, kantoorpanden, multi tenant vastgoed of transformatieobjecten. Ook als u een ander soort bedrijfsvastgoed wenst te verkopen, kunt u bij Brownlake terecht voor een vrijblijvend bod en een zorgeloze verkoop.

Ontvang een bod op elk type bedrijfshal te koop in Gouda

Of u nu een verhuurde of een onverhuurde bedrijfshal te koop heeft staan in Gouda. Brownlake brengt graag een aanbod op elk type bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Zo brengen wij graag een aanbod uit op uw bedrijfshal gevestigd op de Gouwe Spoor, Kromme Gouwe of de Goudse Poort. Ook u elders in Gouda een bedrijfshal te koop heeft staan, maken we graag een afspraak voor een opname. Waar uw bedrijfshal zich ook bevindt, u ontvangt te allen tijde een bod zonder enig voorbehoud van financiering en een bouwkundige keuring is voorafgaand niet noodzakelijk. Zo hoeft u bij ons nooit in een langdurig en onzeker verkooptraject te zitten. Met direct een bod, waarbij er geen tussenkomst is van derden, kan de verkoop van uw bedrijfshal op korte termijn worden gerealiseerd. 

Waarom een verkoop aan Brownlake?

Verkopers van bedrijfs onroerend goed kiezen massaal voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van de beste verkoopvoorwaarden. Daarnaast bieden altijd marktconform en garanderen wij een soepel verkooptraject waarbij de gemaakte afspraken te allen tijde worden nagekomen. Zo hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake al gevonden als betrouwbare partner. Met een bewezen trackrecord laten wij dan ook keer op keer een succesvolle verkoop zien. Van de opname van bedrijfshallen, tot het uitbrengen van biedingen. We verzorgen het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris.

Vrijblijvend bod aanvragen

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Gouda? U kunt vandaag nog een vrijblijvend bod aanvragen. Onze taxateurs gaan direct aan de slag en kunnen u binnen 24 uur een waardebepaling geven.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod