4.5/5

Bedrijfshal te koop Gooise Meren

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Gooise Meren en wenst u een verkoop op korte termijn? U kunt direct een aanbod ontvangen van Brownlake. Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed. Zo bieden wij op bedrijfshallen en kantoorpanden, maar ook op logistiek vastgoed en transformatie objecten. We zien direct het potentieel en hebben een langetermijnvisie. U bent daarom ook in alle gevallen verzekerd van het beste aanbod. 

Bedrijfshal te koop in Gooise Meren? Brownlake doet graag een aanbod

Ongeacht het type bedrijfshal dat u wenst te verkopen, brengt Brownlake graag een vrijblijvend bod. U kunt uw bedrijfsvastgoed in alle onderhoudsstaten zowel verhuurd als onverhuurd aanbieden. In alle gevallen kan Brownlake het betreffende pand vlot taxeren. Aangezien wij uw bedrijfsvastgoed te allen tijde volledig uit eigen middelen kunnen aankopen, bent u verzekerd van een bod zonder financieringsvoorbehoud. Zo weet u direct wat u kunt ontvangen en zijn er geen onzekerheden. 

Een bouwkundige keuring is tevens geen onderdeel van de taxatie en daarom kunnen wij de verkoop van uw bedrijfshal op korte termijn realiseren. Bijkomend voordeel is dat u aanzienlijk kunt besparen op bijkomende kostenposten. Via een regulier verkooptraject draagt u een provisie of andere makelaars- of notariskosten af. Een verkoop aan Brownlake is geheel kosteloos. Heeft u een bedrijfshal staan op de bedrijventerreinen van Gooimeer-Zuid, Gooimeer-Noord of elders in Gooise Meren? Neem dan contact op voor een vrijblijvend bod.

Waarom Brownlake?

Als landelijk opererende beleggingsmaatschappij verzekeren wij u van het beste aanbod, uitstekende verkoopvoorwaarden en een flexibel verkooptraject. Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kozen voor Brownlake vanwege onze marktkennis en ervaring. Daarnaast hebben wij een bewezen trackrecord en dankzij onze expertise kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Zo ook in de regio Gooise Meren kunnen wij snel op locatie zijn voor een opname en zorgen we voor een vlotte taxatie. 

Contact

Voor meer informatie over onze werkwijze kunt u altijd contacteren. We geven graag een toelichting en beantwoorden al uw vragen. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfshal te koop in Gooise Meren? Laat dan uw gegevens achter en verstuur de aanvraag. U kunt op korte termijn een reactie verwachten van onze taxateurs. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 085 401 3900 of via mail op info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod