4.5/5

Bedrijfshal te koop Goeree-Overflakkee

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Goeree-Overflakkee? Brownlake is de aangewezen partij waaraan u elk type bedrijfsmatig vastgoed, zonder tussenkomst van derden, kunt verkopen. Zo kunt u bij terecht voor de verkoop van logistiek vastgoed, horecapanden, bedrijfshallen en ander type vastgoed en bent u verzekerd van het beste aanbod en soepel verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfshal gevestigd in Goeree-Overflakkee? Laat uw gegevens achter.

Een bedrijfshal te koop in Goeree-Overflakkee? Ontvang direct het beste aanbod

Als u een bedrijfshal te koop heeft staan in Goeree-Overflakkee, kunnen wij altijd het beste aanbod garanderen. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij fungeren wij tevens als eindbelegger. Dat betekent dat wij beschikken over een lange beleggingshorizon en zijn daarom niet gevoelig voor economische schommelingen. We bekijken het potentieel en taxeren uw bedrijfshal op diverse factoren. Uiteraard zien wij het belang van een uitstekend aanbod van een betrouwbare verkooppartner. Daarom brengen wij te allen tijde een aanbod zonder financieringsvoorbehoud en/of bouwtechnische keuringen. Als u een bedrijfshal te koop heeft staan op bedrijventerrein De Watertoren, Bosland, Spuikolk of aan de Nijverheidsweg, neem dan contact op met Brownlake. We brengen graag een vrijblijvend bod.

Verkoop aan Brownlake

Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kozen voor Brownlake vanwege onze uitstekende verkoopvoorwaarden en een ontzorgd verkooptraject zonder onzekerheden. Dankzij onze expertise en lokale marktkennis kunnen wij snel schakelen in het gehele verkooptraject. Ongeacht waar uw bedrijfsvastgoed staat of in welke onderhoudsstaat het betreffende pand verkeert, zorgen wij voor een vlotte taxatie. Daarnaast ontzorgen wij het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. We zijn pas tevreden met de succesvolle verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed.

Aanvraag voor een vrijblijvende waardebepaling

Wilt u weten wat de waarde van uw bedrijfshal te koop in Goeree-Flakkee is? U kunt vrijblijvend een aanvraag doen voor een waardebepaling. Onze bekwame taxateurs gaan direct aan de slag met uw aanvraag en kunnen uw bedrijfshal binnen één werkdag taxeren. Een aanvraag kunt u eenvoudig doen via ons online formulier of neem telefonisch contact op met 085 401 3900. U kunt tevens een mail sturen naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod