4.5/5

Bedrijfshal te koop Enschede

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct het beste aanbod op uw bedrijfshal te koop in Enschede? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie en gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd als leegstaand vastgoed. Voor onze eigen vastgoedportfolio, zijn wij altijd op zoek naar kantoorpanden, bedrijfshallen of loodsen, maar ook zorgvastgoed, multi tenant vastgoed en light industrial. Aangezien wij tevens als eindbelegger fungeren, beschikken wij over een langetermijnvisie en bent u verzekerd van het beste bod op uw bedrijfsmatig vastgoed. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan kunt u rekenen op een zorgeloze verkoop.

Altijd een bod op uw bedrijfshal te koop in Enschede

Staat uw bedrijfshal te koop op bedrijventerrein De Reulver, bedrijvenpark Euregio of het Havengebied? U kunt vandaag nog een aanvraag doen voor een vrijblijvend bod van Brownlake. Zo brengen wij in alle gevallen een financieringsvrij aanbod, omdat wij uw bedrijfshal direct uit eigen middelen kunnen afnemen. U hoeft dus nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. U heeft immers direct een koper en er is geen sprake van derden. Dat is direct het voordeel als u kiest voor een verkoop aan Brownlake. Een verkoop aan ons is tevens geheel kosteloos. U hoeft dus geen duizenden euro’s af te dragen als provisie of andere makelaarskosten.

Waarom uw bedrijfshal verkopen aan Brownlake?

Binnen één werkdag weten hoeveel u kunt ontvangen voor uw bedrijfsvastgoed? Na uw aanvraag gaan onze taxateurs direct aan de slag met de waardebepaling. Door onze ervaring en expertise kunnen wij elk type bedrijfsvastgoed vlot taxeren. Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor ons omdat zij verzekerd zijn van uitstekende verkoopvoorwaarden. Daarnaast bieden wij te allen tijde een vlot verkooptraject omdat we snel kunnen schakelen in het gehele proces. Van de opname van uw bedrijfshal, tot het brengen van een aanbod. We ontzorgen het gehele verkooptraject, zodat beide partijen verzekerd zijn van een fijne verkoop.

Contact

Benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Enschede? Neem dan telefonisch contact op met 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl. Wij brengen binnen één werkdag een vrijblijvend bod uit. Heeft u vragen omtrent onze werkwijze of heeft u andere vragen? Ook dan kunt u ons bereiken tijdens kantooruren voor een toelichting.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod