4.5/5

Bedrijfshal te koop Emmen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfshal te koop gezet in Emmen? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en doet graag een aanbod. Zo kunt u uw bedrijfshal in zowel een verhuurde als in een leegstaande staat aanbieden en bent u verzekerd een marktconform bod en een zorgeloos verkooptraject. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen brengen op uw kantoorpand, bedrijfshal, loods of transformatieobject? Laat dan uw gegevens achter of neem direct contact op.

Brownlake doet graag een bod op uw bedrijfshal te koop in Emmen

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfshallen, zowel in een verhuurde als onverhuurde staat. Zo zijn wij actief op bedrijventerrein zoals Waanderveld en Bargermeer, maar ook elders in regio Emmen kunt u een vrijblijvend aanbod ontvangen. Als landelijke opererende investeringsmaatschappij zijn wij altijd op zoek naar bedrijfshallen en ander bedrijfsmatig vastgoed voor onze eigen vastgoedportfolio. Wij kunnen u daarom in alle gevallen een bod zonder enig financieringsvoorbehoud geven. Zo heeft u direct zekerheid en hoeft u geen langdurig verkooptraject in te gaan. Voordeel van een directe verkoop aan Brownlake is dat er geen sprake is van makelaars- en notariskosten. Op die manier kunt u al gauw duizenden euro’s besparen.

Waarom kiezen voor Brownlake?

Voor een soepele verkoop waarbij u verzekerd bent van de beste verkoopvoorwaarden, kiest u voor Brownlake. Dankzij ons bewezen trackrecord en lokale marktkennis kozen vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed al voor ons, zo ook in Emmen. Zo kunnen wij, ongeacht het type bedrijfsvastgoed of de staat van onderhoud, het betreffende pand altijd op korte termijn taxeren. Bij akkoord kunt u rekenen op een zorgeloos verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Zo zijn beide partijen verzekerd van een soepele verkoop.

Neem contact op 

Heeft u een bedrijfshal te koop staan in Emmen en bent u benieuwd naar welk aanbod Brownlake kan uitbrengen? Neemt u dan contact op of maak gebruik van het online contactformulier voor een aanvraag. Een taxateur neemt spoedig contact met u op. Als u graag meer informatie wilt omtrent onze werkwijze, dan kunt u ons altijd bereiken tijdens kantooruren op 085 401 3900. Voor vragen kunt u tevens een e-mail sturen naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod