4.5/5

Bedrijfshal te koop Eindhoven

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct het beste aanbod op uw bedrijfshal te koop in Eindhoven? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en gespecialiseerd in de aankoop van bedrijfsmatig vastgoed in alle staten van onderhoud. Aangezien wij opereren als eindbelegger, beschikken wij over een lange beleggingshorizon. We kunnen u daarom ook in alle gevallen het beste aanbod op uw bedrijfshal garanderen. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen? Laat uw gegevens achter middels het contactformulier of neem direct contact op.

Een bod op elk type bedrijfshal te koop in Eindhoven

Heeft u een bedrijfshal te koop staan op bedrijventerrein Brainport, De Run of De Hurk? Ongeacht het type bedrijfshal dat u wenst te verkopen, kunt u een vrijblijvend aanbod ontvangen van Brownlake. Ook als u bedrijfsmatig vastgoed heeft staan in of rond het centrum of op het Flight Forum kunt u bij ons terecht. We zijn geïnteresseerd in elk type bedrijfsvastgoed, ongeacht de onderhoudsstaat en kunnen u direct voorzien van een aanbod zonder enig voorbehoud van financiering. Zo hoeft u nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Daarnaast is een verkoop aan Brownlake geheel kosteloos. Er is dus geen sprake van een provisie zoals een courtage of een vast tarief. 

Waarom kiezen voor Brownlake?

Dankzij onze bewezen trackrecord en lokale marktkennis kunnen wij verkopers van bedrijfsmatig vastgoed snel van dienst zijn. Zo bent u verzekerd van enkel de beste verkoopvoorwaarden en een soepel verkooptraject, ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen. We hechten veel waarde aan communicatie en transparantie en zorgen voor een vlot verkooptraject waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Als ervaren aankoper van divers bedrijfsvastgoed, kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Vanaf het opnemen van uw pand tot aan de overdracht bij de notaris. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject.

Neem contact op een vrijblijvende waardebepaling 

Wilt u binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling ontvangen op uw bedrijfshal te koop in Eindhoven? Laat dan uw gegevens achter middels het online formulier of neem contact op. Onze taxateurs gaan direct aan de slag met uw aanvraag. Voor direct contact kunt u ons bereiken tijdens kantooruren op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod