4.5/5

Bedrijfshal te koop Ede

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfshal te koop in Ede, maar tot op heden nog geen koper gevonden? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en kan direct een aanbod uitbrengen op uw vastgoed. U kunt het betreffende pand zowel leegstaand als verhuurd of onverhuurd aanbieden. In alle gevallen verzekeren wij u van het beste aanbod en kunt u bij akkoord rekenen op een soepele verkoop. Of het nu gaat om kantoorpanden, loodsen, hotels of zorgvastgoed. Brownlake doet graag een vrijblijvend aanbod.

Een bedrijfshal te koop in Ede? Brownlake doet graag een bod

Heeft u een bedrijfshal te koop op bedrijventerrein De Vallei, Horapark of Kievitsmeent? Of staat uw bedrijfsvastgoed te koop op Heestereng, Frankeneng of elders in Ede? Brownlake is geïnteresseerd in een afname en brengt graag een aanbod uit. Ongeacht het type bedrijfsvastgoed of de staat van onderhoud, kunnen wij zorgen voor een vlotte taxatie. Onze bekwame taxateurs zien direct het potentieel en kunnen uw pand op een verscheiden aantal factoren taxeren. Zo kunt u in de meeste gevallen al binnen één werkdag een vrijblijvend aanbod ontvangen. Het aanbod dat wij uitbrengen is alle gevallen zonder financieringsvoorbehoud en is tevens vrij van bouwtechnische keuringen. We kunnen u daarom ook te allen tijde een kort en zeker verkooptraject garanderen. 

Kies voor een verkoop aan Brownlake

Door onze uitstekende verkoopvoorwaarden, flexibiliteit en het vermogen om snel te kunnen schakelen in het gehele proces, hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake al gevonden als betrouwbare verkooppartner. Als eindbelegger kunnen wij u altijd het beste aanbod garanderen en bent u verzekerd van een vlot en soepel verkooptraject, ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen. Van de opname van een pand, tot het uitbrengen van een bod. Brownlake verzorgt het verkooptraject van A tot Z. Zo zijn  beide partijen verzekerd van een fijne verkoop. 

Neem contact op

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Ede? Laat dan uw gegevens achter of neem direct contact op. We maken graag een afspraak voor een opname en zorgen voor een taxatie binnen één werkdag. Stuur een e-mail naar info@brownlake.nl of neem direct contact op via 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod