4.5/5

Bedrijfshal te koop Dordrecht

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfshal te koop gezet in Dordrecht? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie en gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsvastgoed. Zo kunt u uw bedrijfshal of ander type vastgoed in alle staten van onderhoud aanbieden en bent u verzekerd van het beste aanbod op de markt. Daarnaast garanderen wij een soepel verkooptraject, zonder enige onzekerheden. Benieuwd naar ons aanbod? U kunt vandaag nog een aanvraag doen en binnen één werkdag een vrijblijvend bod ontvangen.

Een aanbod op elk type bedrijfshal te koop in Dordrecht

Als landelijk opererende beleggingsorganisatie zijn wij dagelijks op zoek naar bedrijfshallen en ander type bedrijfsvastgoed voor onze eigen vastgoedportfolio. Zo zijn wij tevens actief op bedrijventerreinen zoals de Groene Zoom en Dordtse Kil, maar ook als u elders in Dordrecht een bedrijfshal te koop heeft staan, kunt u een vrijblijvend aanbod van Brownlake ontvangen. Omdat wij uw bedrijfshal uit eigen middelen aankopen, ontvangt u direct een bod zonder financieringsvoorbehoud. Daarnaast is een bouwkundige keuring zoals een funderingsonderzoek niet noodzakelijk voor de taxatie. Zo bespaart u aanzienlijk veel tijd, maar ook geld. Er is namelijk geen sprake van makelaars- en notariskosten. Op die manier kunt een flink bedrag besparen. 

Verkoop aan Brownlake

Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed hebben Brownlake gevonden als betrouwbare partner, zo ook in Dordrecht. We garanderen verkopers van bedrijfsvastgoed te allen tijde een uitstekend aanbod, flexibele verkoopvoorwaarden en een vlot verkooptraject waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Met een bewezen trackrecord laten wij keer op keer een succesvolle verkoop zien. Ongeacht de staat van het pand of het type, kunnen wij snel schakelen in het proces. Van de opname van uw pand, tot uitbrengen van een aanbod. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject vanaf de aanvraag tot de overdracht bij de notaris.

Contact

Binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling ontvangen op uw bedrijfshal te koop in Dordrecht? Neem contact op of laat uw gegevens achter voor onze taxateurs. We kunnen u snel van dienst zijn. Als u vragen heeft over onze werkwijze of al u direct een aanvraag wilt doen, kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 085 410 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod