4.5/5

Bedrijfshal te koop Doetinchem

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Doetinchem? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed, bent u te allen tijde verzekerd van een marktconform bod en kunnen wij een soepel verkooptraject garanderen. Van bedrijfshallen en horecapanden, tot zorgvastgoed of hotels. Brownlake  brengt in iedere situatie een vrijblijvend aanbod. Bent u benieuwd naar welk aanbod?  

Een vrijblijvend bod op uw bedrijfshal te koop in Doetinchem

Bij Brownlake kunt u terecht voor vrijblijvend aanbod op elk type bedrijfsmatig vastgoed te koop in Doetinchem. Zo zijn wij actief op bedrijventerrein Stationspoort, Akkermansweide en bedrijvenpark A18, maar ook op de terreinen van Keppelseweg. Als u een bedrijfshal of ander type bedrijfsvastgoed te koop heeft staan, dan kunt u bij Brownlake binnen één werkdag een vrijblijvend aanbod ontvangen. We maken graag een afspraak voor een opname en kunnen uw bedrijfshal volledig uit eigen middelen aankopen. 

Zo is ons aanbod te allen tijde financieringsvrij en is een bouwtechnische keuring niet noodzakelijk. Daarnaast zijn wij flexibel omtrent de opleveringsdatum en heeft u tevens de mogelijkheid om op een later tijdstip terug te leasen. Bijkomend voordeel is dat u aanzienlijk kunt besparen op kosten. Een directe verkoop aan Brownlake is vrij van courtage en andere makelaars- en/of notariskosten.      

Kies voor Brownlake

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor een directe verkoop aan Brownlake, omdat zij verzekerd zijn van de beste verkoopvoorwaarden. Daarnaast verzekeren wij in alle gevallen een vlot en soepel verkooptraject, zonder enige onzekerheden. We hechten veel waarde aan transparantie en communicatie. Om die reden hebben al vele verkopers van bedrijfs onroerend goed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Dankzij onze lokale marktkennis kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Van de bezichtiging van uw pand, tot het brengen van een bod. Daarna ontzorgen wij het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze of bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Doetinchem? U kunt uw gegevens achterlaten middels het online formulier of neem contact op via 085 401 3900. Voor vragen kunt u ons tevens e-mailen op info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod