4.5/5

Bedrijfshal te koop Deventer

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfshal te koop gezet in Deventer? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en doet graag een aanbod. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfsmatig vastgoed in alle staten van onderhoud. Uw bedrijfshal kan tevens in zowel een verhuurde als onverhuurde staat verkeren. In elke situatie bent u verzekerd van het beste aanbod en kunt u rekenen op een soepel verkooptraject. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Deventer? Laat uw gegevens achter of neem contact op met onze taxateurs.

Een bedrijfshal te koop in Deventer? Brownlake doet graag een bod

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop elk type bedrijfsmatig vastgoed. Zo zijn wij geïnteresseerd in bedrijfshallen, logistiek vastgoed, horecapanden en loodsen, maar ook op transformatieobjecten, multi tenant vastgoed of light industrial doen wij graag een bod. Zo zijn wij actief op bedrijventerreinen A1 Deventer, Bergweide (3,4 en 5) en Havenkwartier, maar ook op de Kloosterlanden. Als u op deze bedrijventerreinen of elders in Deventer een bedrijfshal of ander type bedrijfsvastgoed heeft staan, kunt u rekenen op een vrijblijvend aanbod van Brownlake. Het aanbod dat wij uitbrengen is te allen tijde zonder voorbehoud van financiering en vrij van een bouwtechnische keuring. 

Waarom kiezen voor Brownlake? 

Bij een directe verkoop aan Brownlake, bent u te allen tijde verzekerd van een marktconform aanbod en uitstekende verkoopvoorwaarden. Daarnaast bieden wij verkopers van bedrijfsmatig vastgoed in alle gevallen een vlot verkooptraject, zonder enige onzekerheden. Zo hechten wij veel waarde aan de gemaakte afspraken en zorgen wij voor een soepele verkoop. Met onze ruime ervaring en expertise hebben wij al vele aankopen mogen realiseren. Van het opnemen van uw bedrijfshal, tot het uitbrengen van een bod. We schakelen snel in het gehele verkoopproces en zijn pas content met een succesvolle verkoop.

Contact

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal in Deventer? Neemt u dan contact op met Brownlake of laat uw gegevens achter voor onze taxateurs. U kunt al binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling ontvangen. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken tijdens kantooruren op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod