4.5/5

Bedrijfshal te koop Den Helder

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Onlangs een bedrijfshal te koop gezet in Den Helder? Brownlake doet graag een bod en garandeert een soepel en vlot verkooptraject. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij brengen wij het beste aanbod en kunt u uw bedrijfsmatig vastgoed in alle staten zowel verhuurd als onverhuurd aanbieden. Zo zijn wij actief op zoek naar bedrijfshallen, kantoorpanden en loodsen, maar ook winkelpanden, hotels of zorgvastgoed. Wat voor type bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen, Brownlake brengt graag een vrijblijvend aanbod uit.

Waarom Brownlake?

Direct het beste bod op uw bedrijfsmatig vastgoed en gegarandeerd een vlot verkooptraject, waarbij de gemaakte afspraken altijd centraal staan? Kies dan voor een verkoop aan Brownlake. Wij bieden verkopers van bedrijfsvastgoed in Nederland direct zekerheid en verzorgen het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Met een bewezen trackrecord en goede lokale marktkennis hebben vele verkopers van bedrijfsgoed ons al gevonden en zo ook in Den Helder. Van de opname van uw bedrijfshal, tot aan overdracht bij de notaris. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject en is pas tevreden met een succesvolle verkoop. 

Een bod op bedrijfshal te koop in Den Helder

Wat voor type bedrijfshal u ook wenst te verkopen, bij Brownlake kunt u terecht voor een vrijblijvend aanbod. Zo zijn wij actief op meerdere bedrijventerreinen van Den Helder, zoals  het Kooypunt en De Dogger. Ook als u een bedrijfshal elders in Den Helder te koop heeft staan, kunt u bij Brownlake terecht. U bent verzekerd van een vlotte en zekere verkoop als u kiest voor een directe verkoop aan ons. Zo bieden wij te allen tijde zonder financieringsvoorbehoud en is een bouwkundige keuring van het betreffende pand niet noodzakelijk. Op die manier hoeft u geen langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan en kunnen wij de verkoop van uw bedrijfshal op korte termijn realiseren. Een verkoop aan Brownlake is tevens geheel kosteloos. Zo kunt u een flink bedrag besparen op bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat Brownlake voor u kan betekenen? Neem contact op of laat uw gegevens achter. Wat voor bedrijfshal u ook te koop heeft staan in Den Helder, Brownlake maakt graag een afspraak voor een opname en geeft binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod