4.5/5

Bedrijfshal te koop Den Haag

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfshal te koop in Den Haag? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en doet graag een bod op uw bedrijfshal. U kunt uw bedrijfshal in alle staten van onderhoud aanbieden. We bekijken graag de mogelijkheden en kunnen u gegarandeerd het beste aanbod geven. Het is tevens mogelijk om het betreffende pand in zowel een leegstaande als verhuurde staat aan te bieden. Benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw logistiek vastgoed, kantoorpanden, loodsen of bedrijfshallen? Laat uw gegevens achter of neem direct contact voor een vrijblijvend aanbod. 

Een bedrijfshal te koop in Den Haag? Brownlake doet graag een bod

Heeft u onlangs een bedrijfshal te koop gezet in Den Haag of overweegt u bedrijfsmatig vastgoed te verkopen in deze regio? Brownlake komt graag langs op locatie en kan u op korte termijn het beste aanbod op de markt garanderen. Zo zijn wij actief op bedrijventerrein Forepark en Kerketuinen, maar ook op de bedrijventerreinen aan de Westvlietweg of Fruitweg. Waar uw bedrijfshal zich ook bevindt en in welke staat de hal verkeert, kunt u vrijblijvend een aanbod van Brownlake ontvangen. Om u direct zekerheid te garanderen, brengt Brownlake te allen tijde een bod zonder enig voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Zo weet u direct wat u zult ontvangen en is de verkoop van het betreffende pand op korte termijn mogelijk. Daarnaast is een verkoop aan Brownlake geheel kosteloos en zijn wij flexibel in opleveringsdatum en alle overige verkoopvoorwaarden.

Waarom Brownlake?

Verkopers van bedrijfs onroerend goed kiezen voor investeringsmaatschappij Brownlake omdat zij verzekerd zijn van de beste verkoopvoorwaarden. Naast onze verkoopvoorwaarden verzekeren wij u altijd van het beste bod op de markt en een volledig ontzorgt verkooptraject van uw aanvraag tot aan de overdracht bij de notaris. Dankzij onze lokale marktkennis en ervaring kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Van de opname van een pand, tot het uitbrengen van een bod. Brownlake garandeert een soepele verkoop en is pas tevreden met een succesvolle afname. 

Contact

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfshal te koop in Den Haag? Wij kunnen u binnen één werkdag een vrijblijvend aanbod garanderen. Ook als u nog vragen heeft over onze werkwijze, kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod