4.5/5

Bedrijfshal te koop Den Bosch

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Den Bosch? Brownlake kan u direct voorzien van een aantrekkelijk aanbod. Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsmatig vastgoed, bent u verzekerd van een soepele verkoop. Wat voor type pand u ook wenst te verkopen, u kunt het betreffende pand in alle staten van onderhoud aanbieden en binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling ontvangen. Van bedrijfshallen en kantoorpanden tot logistiek vastgoed en transformatieobjecten. Voor iedere situatie brengt Brownlake een vrijblijvend aanbod uit. 

Het beste bod op uw bedrijfshal te koop in Den Bosch

Heeft u een bedrijfshal staan op bedrijventerrein Pettelaarpark, De Brand of elders in Den Bosch? Dan kunt u direct het beste aanbod op de markt ontvangen van Brownlake. Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren, hebben wij een langetermijnvisie. We zijn daarom ook niet gevoelig voor conjunctuurschommelingen en kunnen u daarom ook het beste bod op uw bedrijfshal garanderen. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij zijn wij actief op zoek naar bedrijfspanden voor onze beleggingsportfolio en zijn daarom geïnteresseerd in elk type bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Het aanbod dat wij uitbrengen is te allen tijde zonder financieringsvoorbehoud en is tevens vrij van enig bouwtechnische keuringen. Zo verloopt een verkoop via Brownlake vlot en bent u verzekerd van een soepele verkoop. 

Waarom kiezen voor Brownlake?

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake dankzij onze uitstekende verkoopvoorwaarden en een aantrekkelijk aanbod, ongeacht het type bedrijfsvastgoed. Zo ook in Den Bosch hebben vele verkopers van bedrijfsvastgoed Brownlake al gevonden al betrouwbare aankoper. U kunt te allen tijde rekenen op een soepel traject, waarbij afspraken bij ons hoog in het vaandel staan. Wat voor type bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen, Brownlake heeft het vermogen om snel te schakelen in het hele proces en is pas content met een succesvolle verkoop.

Maak een afspraak

Benieuwd naar onze vrijblijvende waardebepaling? Maak een afspraak voor een opname met één van onze bekwame taxateurs. We komen graag bij u langs op locatie en kunnen uw bedrijfshal te koop in Den Bosch in de meeste gevallen binnen één werkdag taxeren. Een aanvraag kunt u doen via ons online formulier of neem telefonisch contact op via 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod