4.5/5

Bedrijfshal te koop Delft

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfshal te koop in Delft staan, maar heeft u tot op heden nog koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en doet graag een bod op uw pand. Aangezien wij tevens als eindbelegger fungeren, beschikken wij over een lange beleggingshorizon. U bent daarom ook te allen tijde verzekerd van het beste aanbod. Daarnaast garanderen wij in alle gevallen een vlot verkooptraject en bent u verzekerd van uitstekende verkoopvoorwaarden. Of het nu gaat om bedrijfshallen, kantoorpanden, zorg- en logistiek vastgoed of ander bedrijfsmatig vastgoed. Brownlake brengt in elke situatie een vrijblijvend bod uit.

Altijd een bod op uw bedrijfshal te koop in Delft

Als investeringsmaatschappij zijn wij actief op zoek naar bedrijfsvastgoed en zo ook in Delft zijn wij geïnteresseerd in een afname. Als u een bedrijfshal te koop heeft staan op bedrijventerrein Ypenburgse Poort, Delftechpark of elders in Delft, kunt u een vrijblijvend aanbod ontvangen. Het aanbod dat wij uitbrengen is te allen tijde zonder enig voorbehoud van financiering en is tevens vrij van een bouwkundige keuring. We kunnen het betreffende pand in alle gevallen volledig uit eigen middelen aankopen. Een langdurig en onzeker verkooptraject is bij Brownlake daarom ook nooit aan de orde. Naast een vlot verkooptraject kunt u flink besparen op bijkomende kostenposten die u elders wel moet afdragen. 

Kies voor een verkoop aan Brownlake

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed in Nederland kiezen massaal voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van een aantrekkelijk aanbod, uitstekende verkoopvoorwaarden en altijd een vlot en zeker verkooptraject. Dankzij onze lokale marktkennis en expertise kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Van uw aanvraag tot aan de overdracht bij de notaris. Het verkooptraject wordt volledig ontzorgt en we zijn pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Delft? Brownlake kan u binnen één werkdag een vrijblijvend aanbod garanderen. We maken graag een afspraak met u voor een opname. Voor direct contact kunt u ons contacteren op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod