4.5/5

Bedrijfshal te koop De Fryske Marren

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfshal te koop in De Fryske Marren? U kunt direct een bod krijgen van Brownlake. Brownlake is als landelijk opererende investeringsmaatschappij de partij waaraan u uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed in alle staten en bent u verzekerd van het beste bod op uw bedrijfshal. Daarnaast garanderen wij een soepele verkoop waarbij we het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht ontzorgen. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw kantoorpand, loods, magazijn of bedrijfshal? Neem direct contact op.

Een bedrijfshal te koop in De Fryske Marren? Brownlake doet graag een bod

Als investeringsmaatschappij zijn wij dagelijks actief op zoek naar bedrijfshallen als toevoeging op onze vastgoedportefeuille. Zo ook in De Fryske Marren op bedrijventerreinen zoals Lemsterpoort, De Stikke, De Ekers of elders zijn wij actief. Als u daar een bedrijfshal te koop heeft staan of dat overweegt, neem dan contact op met Brownlake. We kunnen u op korte termijn een bod zonder financieringsvoorbehoud garanderen. Als u akkoord gaat met ons voorstel, dan verzekeren wij u van een vlot verkooptraject zonder bouwkundige keuring zoals een funderingsonderzoek. We zijn tevens flexibel in levering en u hoeft geen makelaarskosten zoals een courtage of andere provisie af te dragen.

Waarom Brownlake?

Brownlake is als gespecialiseerd aankoper van bedrijfsvastgoed, de partij waaraan u uw bedrijfspanden soepel kunt verkopen. U bent verzekerd van een marktconform bod en uitstekende verkoopvoorwaarden. Daarnaast faciliteren wij het gehele verkooptraject van uw aanvraag tot aan de daadwerkelijk oplevering van het betreffende pand. Met een vermogen om snel te kunnen schakelen, kunnen wij u altijd snel van dienst zijn. Van de opname van uw pand, tot het uitbrengen van een bod. U bent verzekerd van een complete ontzorging op verkooptraject. We zijn pas tevreden met een succesvolle verkoop van uw bedrijfsvastgoed.      

Contact opnemen

Voor een vrijblijvende waardebepaling binnen één werkdag kunt u vandaag een aanvraag doen via Brownlake. Een aanvraag kunt u eenvoudig doen middels ons contactformulier of neem contact op via 085 401 3900. Een e-mail naar info@brownlake.nl is ook mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod