4.5/5

Bedrijfshal te koop Capelle aan den IJssel

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfshal te koop in Capelle aan den IJssel? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie waaraan u direct uw bedrijfsvastgoed kunt verkopen. We zijn gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed en kunnen u het beste aanbod op uw bedrijfshal garanderen. U kunt bij ons bedrijfshallen in alle staten aanbieden, maar ook op kantoorpanden, loodsen, multi tenant vastgoed en ander soort bedrijfsvastgoed doen wij graag een vrijblijvend bod. 

Ontvang direct een bod op uw bedrijfshal te koop in Capelle aan den IJssel

Overweegt u een bedrijfshal in Capelle aan den IJssel te verkopen of heeft u het pand onlangs te koop gezet? U kunt direct een aanbod van Brownlake ontvangen. Zo zijn wij actief op diverse bedrijventerreinen zoals Capelle Trade Centre, Capelle-West of de Hoofdweg CapelleXL. We zijn geïnteresseerd in een afname en kunnen u direct een bod zonder financieringsvoorbehoud of een bouwtechnische keuring geven. Zo zijn er geen onzekerheden en is een langdurig verkooptraject niet noodzakelijk. Naast tijd scheelt dat u ook een aanzienlijk bedrag. Voor een directe verkoop aan ons hoeft u geen makelaars- en notariskosten af te dragen en wij zijn tevens flexibel in leveringsdatum. Wilt u het betreffende pand op een later tijdstip weer leasen? Dat is tevens mogelijk.

Kies voor Brownlake

Kiest u voor een verkoop aan Brownlake, dan bent u verzekerd van een uitstekend aanbod, de beste voorwaarden en te allen tijde een soepele verkoop. Zo hebben vele verkopers van bedrijfsvastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Met ons bewezen trackrecord en lokale marktkennis laten we keer op keer een succesvolle verkoop zien. Van de opname van een pand, tot het uitbrengen van een bod. Vervolgens ontzorgen we het gehele verkooptraject van A tot Z. Zo zijn beide partijen verzekerd van een fijne verkoop. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen we graag meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wilt u aanvraag doen voor een vrijblijvend aanbod? Laat uw gegevens achter of neem contact op via 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod