4.5/5

Bedrijfshal te koop Breda

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfshal in Breda te koop gezet? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en doet graag een bod op uw pand. We verzorgen wekelijks aankopen van zowel kantoorpanden als bedrijfshallen, maar ook van loodsen of horecapanden. U kunt uw pand in alle staten van onderhoud aanbieden. We bekijken graag de mogelijkheden. Benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen bedrijfshal te koop in Breda? Laat uw gegevens achter of neem direct contact op voor een vrijblijvend bod.

Een bod op uw bedrijfshal te koop in Breda

Als u een bedrijfshal te koop heeft gezet in Breda, dan kunt u direct een aanbod van Brownlake ontvangen. Omdat wij tevens als eindbelegger opereren, beschikken wij over een langetermijnvisie en kunnen wij u in alle gevallen het beste aanbod geven. Zo zijn wij actief op bedrijventerrein De Krogten en Rithmeesterpark, maar ook als uw bedrijfshal elders in Breda te koop staat, kunt u bij Brownlake terecht voor een uitstekend aanbod. Wij bieden in alle gevallen zonder voorbehoud van financiering. We nemen uw pand in alle staten over, zonder bouwkundige keuring. U hoeft dus nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Omdat u uw bedrijfshal direct aan Brownlake verkoopt is er tevens geen sprake van bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten.

Waarom kiezen voor Brownlake?

Veel verkopers van bedrijfsvastgoed kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van een marktconform bod en een soepel verkooptraject. Daarnaast bieden wij uitstekende verkoopvoorwaarden waarbij we tevens flexibel zijn en faciliteren het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht. We hechten veel waarde aan de gemaakte afspraken en kunnen snel schakelen in het hele proces. Met een bewezen trackrecord hebben daarom ook vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare aankoper. Als u kiest voor een Brownlake dan kunt u rekenen op een complete ontzorging van verkoop tot aan de overdracht bij notaris.     

Contact

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Breda? Laat dan uw gegevens achter of neem direct contact op met één van onze taxateurs. Ook als u vragen heeft over onze werkwijze, kunt u ons tijdens kantooruren bereiken.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod