4.5/5

Bedrijfshal te koop Bergen op Zoom

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfshal te koop in Bergen op Zoom, maar tot op heden nog geen koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfsvastgoed kunt verkopen. Als beleggingsmaatschappij zijn wij actief op zoek naar bedrijfspanden voor onze eigen beleggingsportfolio. U kunt uw bedrijfshal in alle staten van onderhoud aanleveren. We zien direct het potentieel van het pand en kunnen u het beste aanbod garanderen. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van bedrijfshallen, maar ook voor kantoorpanden, logistiek vastgoed, light industrial en ander soort vastgoed. Wat u ook wenst te verkopen, u kunt rekenen op een vrijblijvend aanbod van Brownlake.

Direct het beste bod op uw bedrijfshal te koop in Bergen op Zoom

Als u een vlot verkooptraject waarbij u direct het beste aanbod op uw pand zult ontvangen, bent u bij Brownlake aan het juiste adres. We kunnen het betreffende pand snel opnemen en taxeren dankzij onze lokale marktkennis. Heeft u een bedrijfspand staan op Geertruidapolder, Steenspil elders in Bergen op Zoom? Laat dan uw gegevens achter of neem direct contact op voor een vrijblijvend aanbod. Het aanbod dat wij doen is te allen tijde vrij van financiering omdat wij uw pand in alle gevallen volledig uit eigen middelen kunnen aankopen. Gaat u akkoord met ons aanbod? Dan kunt u rekenen op een vlot traject met veel flexibiliteit omtrent de verkoopvoorwaarden. Daarnaast is een verkoop aan Brownlake geheel kosteloos.

Waarom verkopen aan Brownlake

Al veel verkopers van bedrijfsvastgoed kozen voor Brownlake vanwege onze uitstekende verkoopvoorwaarden en een flexibel verkooptraject waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Een verkoop aan Brownlake is zonder onzekerheden, omdat wij u direct voorzien van een aantrekkelijk financieringsvrij aanbod en ontzorgen het gehele verkooptraject. Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kozen daarom ook voor een verkoop aan Brownlake. Ons doel is een zo soepel mogelijk verkooptraject waarbij beide partijen verzekerd zijn van een succesvolle verkoop.

Neem contact op

Binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling van uw bedrijfshal te koop in Bergen op Zoom? Neem contact op met Brownlake zodat een taxateur direct aan de slag kan gaan met de taxatie. U kunt uw gegevens achterlaten middels het online formulier of neem direct contact op door te bellen naar 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod