4.5/5

Bedrijfshal te koop Barneveld

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfshal te koop in Barneveld? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en doet graag een aanbod. We zijn gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsvastgoed en zijn geïnteresseerd in elk type pand, ongeacht de staat van onderhoud. Aangezien wij als eindbelegger opereren, beschikken wij over een lange beleggingshorizon. We kunnen u in alle gevallen daarom ook het beste bod op uw bedrijfshal garanderen. Van bedrijfshallen en kantoorpanden, tot logistiek- of multi tenant vastgoed. Brownlake brengt graag een vrijblijvend bod.

Bod op uw bedrijfshal te koop in Barneveld

Of uw bedrijfshal nu staat op bedrijventerrein Briellaerd, Harselaar-Zuid of elders in Barneveld, Brownlake is geïnteresseerd in uw pand en bekijkt graag de mogelijkheden voor een overname. Zo ontvangt u van ons in alle gevallen een bod zonder financieringsvoorbehoud en is ons aanbod tevens vrij van een bouwtechnische keuring. U kunt uw pand daarom ook in alle staten van onderhoud aanbieden in zowel een verhuurde of onverhuurde staat. Ongeacht het type pand dat u wenst te verkopen, zorgen wij voor een vrijblijvende taxatie binnen één werkdag. Zo weet u direct wat u kunt ontvangen en kunnen wij na akkoord een vlot verkooptraject garanderen. Een verkoop aan Brownlake is geheel kosteloos. U kunt dus een flink bedrag besparen omdat u geen bijkomende kosten zoals een courtage of een vast tarief hoeft af te dragen.

Uw bedrijfsvastgoed verkopen aan Brownlake

Als u een vlot, maar zeker verkooptraject wenst, dan bent u bij Brownlake aan het juiste adres. Dankzij onze lokale marktkennis en bewezen trackrecord hebben vele verkopers van divers bedrijfsvastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Als u kiest voor een verkoop aan Brownlake, dan bent u verzekerd van het beste bod, uitstekende verkoopvoorwaarden en te allen tijde een soepel verkooptraject waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Als ervaren vastgoedspecialist kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Van het opnemen van bedrijfspanden, tot het uitbrengen van biedingen. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject vanaf de aanvraag tot aan de notaris bij de overdracht.

Contacteer ons

Ongeacht het type bedrijfshal dat u wenst te verkopen in Barendrecht, kunt u vrijblijvend een aanbod ontvangen. Neem direct contact op laat uw gegevens achter zodat een van onze taxateurs contact met u kan opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod