4.5/5

Bedrijfshal te koop Barendrecht

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Barendrecht en wilt u direct een aanbod ontvangen? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en gespecialiseerd in het aankopen van diverse soorten bedrijfsvastgoed. We realiseren wekelijks de verkoop van zowel (verouderd) leegstaand en verhuurd vastgoed in alle staten van onderhoud. We kunnen u in alle gevallen het beste aanbod op uw bedrijfshal garanderen. Daarnaast verzorgen wij het gehele verkooptraject van aanvraag tot aan de overdracht bij de notaris en bent u verzekerd van een soepele verkoop. 

Vrijblijvend bod op uw bedrijfshal te koop in Barendrecht

Ongeacht de staat en welk type bedrijfshal u wilt aanbieden, kunt u bij Brownlake terecht voor een vrijblijvend bod. Zo hebben wij bedrijfsvastgoed zoals kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed en/of loodsen in onze vastgoedportefeuille en zijn altijd op zoek naar een toevoeging. Wij kunnen u in alle gevallen direct zekerheid bieden omdat wij uw bedrijfsvastgoed volledig uit eigen middelen kunnen aankopen. Ons aanbod is daarom ook in alle gevallen zonder enig voorbehoud van financiering. Zo heeft u direct een koper voor uw pand en hoeft u geen langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Bijkomend voordeel is dat u flink kunt besparen op bijkomende kostenposten zoals een courtage, notariskosten of een provisie. 

Kies voor Brownlake

Verkopers van bedrijfsvastgoed kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van het beste aanbod op de markt, uitstekende verkoopvoorwaarden en een soepele verkoop voor elk type pand. We hechten veel waarde aan de gemaakte afspraken en werken transparant. Dankzij onze lokale marktkennis en bekwame taxateurs kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Van een bezichtiging van uw pand, tot het uitbrengen van een bod. We verzorgen het hele traject tot aan de daadwerkelijk oplevering. Zo zijn beide partijen in alle gevallen verzekerd van een succesvolle verkoop.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Barendrecht? Neem direct contact op Brownlake en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling. Een aanvraag kunt u eenvoudig doen via het online formulier. Daarnaast kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod