4.5/5

Bedrijfshal te koop Arnhem

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfshal te koop in Arnhem, maar nog geen koper gevonden? Brownlake doet graag een bod op uw pand. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij zijn wij altijd op zoek bedrijfsmatig vastgoed ter aanvulling van ons bestaande vastgoedportefeuille. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van bedrijfsvastgoed in alle staten. Zo realiseren wij regelmatig de verkoop van kantoorpanden, transformatieobjecten, logistiek vastgoed en bedrijfshallen. Ongeacht het type pand dat u wenst te verkopen, brengt Brownlake een vrijblijvend bod en bent u verzekerd van een soepele verkoop na akkoord.

Elk type bedrijfshal te koop in Arnhem

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van elk type bedrijfsvastgoed en zo ook in Arnhem zijn wij actief. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfshal te koop staan op Het Broek, RijnPark, Nieuwe Haven of IJsseloord? Brownlake komt graag langs op locatie voor een opname en kan binnen één werkdag een vrijblijvend bod uitbrengen. Omdat wij bedrijfsmatig vastgoed volledig uit eigen middelen kunnen aankopen, bent u verzekerd van een bod zonder enig voorbehoud van financiering. Bovendien is een taxatie vrij van een bouwtechnische keuring en dat scheelt u tijd. U heeft direct een koper en er is geen tussenkomst van derden. De verkoop van uw bedrijfshal kan op die manier snel worden gerealiseerd.

Waarom kiezen voor Brownlake?

Als u kiest voor Brownlake, dan bent u verzekerd van een uitstekend aanbod, flexibele verkoopvoorwaarden en verkooptraject waarbij u van A tot Z wordt ontzorgd. Met onze hands-on mentaliteit kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Van een bezichtiging van het betreffende pand, tot aan het uitbrengen van een bod. Brownlake zorgt voor een soepel verkooptraject waarbij de gemaakte afspraken te allen tijde worden nagekomen. Zo hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake al gevonden als betrouwbare verkooppartner, zo ook in Arnhem. Kiest u ook voor Brownlake?

Maak een afspraak

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Arnhem? Laat uw gegevens achter of maakt direct een afspraak voor een opname met één van onze taxateurs. We kunnen uw bedrijfshal in bijna alle gevallen binnen één werkdag taxeren. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken? We zijn bereikbaar tijdens kantooruren op 085 401 3900 of mail naar info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod