4.5/5

Bedrijfshal te koop Apeldoorn

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Apeldoorn en wenst u het pand op korte termijn te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie waaraan u direct elk type bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Ongeacht de onderhoudsstaat kunt u uw bedrijfshal aanbieden aan ons. Of u nu een horecapand, loods, woonwinkelpand of een hotel wilt aanbieden. We maken graag een afspraak voor een opname en kunnen u binnen één werkdag voorzien van een vrijblijvend bod. Benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen? Laat uw gegevens achter of neem direct contact op.

Een bedrijfshal te koop in Apeldoorn? Brownlake doet graag een aanbod

Staat uw bedrijfshal te koop op bedrijventerrein Ecofactorij, Stadhoudersmolen, Osseveld-Oost of elders in Apeldoorn? Brownlake is geïnteresseerd in een overname en doet graag een aanbod. Zo zijn wij altijd op zoek naar bedrijfshallen en ander type bedrijfsvastgoed voor onze eigen beleggingsportefeuille. Aangezien wij tevens als eindbelegger fungeren, hebben wij een langetermijnvisie op onze aankopen. U bent daarom verzekerd van het beste bod op uw bedrijfshal. Ons aanbod is vrij van financiering en zonder voorbehoud van een bouwkundige keuring. Zo zijn er geen onzekerheden en is de verkoop op korte termijn te realiseren.                                

Waarom Brownlake?

Vele verkopers hebben Brownlake gevonden als betrouwbare aankoper van bedrijfsvastgoed omdat zij verzekerd zijn van de beste voorwaarden. Daarnaast bieden wij altijd een marktconform bod en kunnen wij een kort en soepel verkooptraject garanderen. Dit komt omdat wij te allen tijde snel kunnen schakelen. Van de opname van uw pand, tot het doen van een bod. Vervolgens verzorgen wij het gehele traject zodat beide partijen verzekerd zijn van een succesvolle verkoop.

Neem contact op voor een vrijblijvend aanbod

Voor een aanbod op uw bedrijfshal te koop in Apeldoorn, kunt u vrijblijvend en geheel kosteloos een aanvraag doen bij Brownlake. Een aanvraag is eenvoudig via het online formulier te regelen. Door enkele persoonlijke gegevens en pandgegevens door te geven, zorgt een bekwaam taxateur voor contact en komt binnen één werkdag met een aanbod. Als u vragen heeft of als u direct contact wilt met een van onze taxateurs, kunt u ons uiteraard tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod